Toxsoplazma Kabusu..Cmv img virüsü..

bende bu cmv yüzünden bebegimi kaybettim 2, kez denemek istiyorum araştırıyorum bulamıyorum hiç bu şekilde olup cmv virüs olupta saglıklı bebeği olan var mı acaba ve ne yaptılar gebelik öncesi
Bende cmv Ike bebegimi kaybettim 2. Nasil olucak on dada cmv bebegi etkiler mi Nolur yardim edin

Bende cmv Ike bebegimi kaybettim 2. Nasil olucak on dada cmv bebegi etkiler mi Nolur yardim edin
şu an bagışıklık için doktor bekle dedi 3 ay sonra tahlil yaptırıcam haftaya laboratuvar değişitirip yeniden yaptıracagım tedirğinim bende tahlile göre doktor yap yada bekle diyor benim merakım gebelikte sorun olur mu

şu an bagışıklık için doktor bekle dedi 3 ay sonra tahlil yaptırıcam haftaya laboratuvar değişitirip yeniden yaptıracagım tedirğinim bende tahlile göre doktor yap yada bekle diyor benim merakım gebelikte sorun olur mu
Ama siz zaten gebeyken bu enfeksiyonu geçirmediniz mi bağışıklık kazanınca yinede ikincide de sıkıntı olabiliyormu anlamadım ben

Mer
Merhabalar
gebelikte istenen rutin kontrollerde toxsoplazma Cmv img ve igg değerlerim pozitif çıktı bebeğin alınması gerektiğini aksi halde sakat doğma riskinin yüksek olduğunu ve kalbimi sıkıştıracak bir çok cümle daha bu testleri devlet hastanesinde yaptırdım ve bunları duyar duymaz özel hastaneye koştum o günde tam bebegimin kalp atışını duyduğum gündü yıkıldım özel deki Dr da aynı şeyleri söyledi Bebeğimi tekrardan gördüm güm güm atan kalbini dinledim ağladım yapılacak bişey yokmu dedim..advite yapicaz dedi eğer bu enfeksiyon gebelikte alındı ise sonlandiririz ama öncesinde alındı ise sorun olmaz dedi bağışıklık kazanmissindir dedi kan verdim hemen tabi 5 gün sonra çıktı 3 kilo verdim gece gündüz dua ettim çok şükür yüksek adivite çıktı % 70 di değerim üç ay öncesi almıştım ki ben daha iki aylık bile değildim nasıl mutlu olduğumu anlatamam ztn...çok şükür bundan sonrası Rabbim e emanet
Burda bunu yaşayan bazı kişiler olmuş ama pek sonrasını yazan olmamış ben yazmak istedim birilerine fayda sağlayabilirsem çok mutlu olurum
sağlıkla kalın
merhaba siz çoktan doğum yapmış olmalısınız hamilelikten önce cmv geçirdiğinizi yazmışsınız peki bebeğimiz sağlıkla dogdumu bizede umut olun ben ilk bebeğimi cmv ile kaybettim bundan sonraki gebeliklerimdede aynı şeyi yaşarmıyım

Merhabalar arkadaşlar benimde bebeğimde cmv çıktı ıgm negatif ıgg fozitif 22snde tekrar kontroller var karaciğer enzimleride yüksek cıktı bizim gibi bu sorunları yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim psikolojik olarak cok kötü bir durumdayım

50günlük bebeğim 22snde kontroller ben kendim baktım sonuçlara bakalım dr ne dicek,siz nasıl bir süreç yaşadınız
Benim durumum sizinkinden farkli benim melegim karninda hamileyken gecirmisim bu cmv illetini dogar dogmaz yogun bakimda kaldi sizin bi sikinti yasicagnizi zannetmiyorum korkmayin beterin beteri var belki bi sure tedavi gorur

Ya hamile kalmak istyorsan kedicik medicik bunlari bir kenara brak o kediye ewden gonder bir sure bebek bi 3 yas olana kadar. Evlat demek fedakarlik demek eger hamilryken o kediden vrus gecerse karninda beebegin mitasyona ugrayavak Allah korusun once onlem al sonra Allahin izniyle.

Back
X