Tozlu Yollar ATV

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
ATV'den bir dönem dizisi daha geliyor...

Melis Birkan, Deli Saraylı dizisinden sonra Tozlu yollar isimli diziyle televizyona geri dönyor.

1940′lı yıllarda geçen dizide geçmişinde uğradığı tecavüzün intikamını almak için çiftliğe dönen genç ve alımlı bir kızı canlandıracak olan Birkan’a, belediye başkanı rolünde Oktay Kaynarca’nın eşlik edeceği söyleniyor.

Diziler konusunda şansı bir türlü tutmayan, son 3 dizisi kısa sürede ekrandan kaldırılan oyuncu Burcu Kara, yeni bir diziyle ekrana gelecek.

Tozlu Yollar isimli dönem dizisinde rol alacak olan Burcu Kara'nın rol arkadaşları arasında Seda Akman, Nihat Altınkaya, Sinan Taymin Albayrak, Yücel Erten, Pamir Pekin ve Selda Alkor gibi isimler yer alıyor
Mesut Yar'ın programına konuk olan Nihat Alptuğ Altınkaya yeni sezondaki projesiyle ilgili ipuçları verdi. Survivor şampiyonu Nihat, ATV'nin dönem dizisi Tozlu Yollar'da rol alacak.

Tozlu Yollar'daki rolünde abisinin intikamı peşinde olan bir aşk adamı canlandıracak olan Nihat, gönlünde yatan asıl rolün ise bir aksiyon dizisinde başrol oynamak olduğunu söyledi
Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özel Kızıltan oturacak.

Bugün gördüm fragmanı. Paylaşayım bari. :ssz:

[video=youtube;nVThjuJ68O4]http://www.youtube.com/watch?v=nVThjuJ68O4[/video]

Burcu Kara'nın da dizileri Naz Elmas'ın ki gibi tutmuyor.Fragman ve dizinin kadrosu ilgimi çekti.Bi şans veririm.

384826597926.jpg

[video=youtube;JZwYj7Ev3v4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JZwYj7Ev3v4[/video]

15-20 dakika izledim, pek sevmedim. baydi beni hemen...
her diyalogun arkasina dramatik müzik bile heycan katamamais :26:
sanirim fazla uzun soluklu olmaz, ilgi görecegini sanmiyorum

15-20 dakika izledim, pek sevmedim. baydi beni hemen...
her diyalogun arkasina dramatik müzik bile heycan katamamais :26:
sanirim fazla uzun soluklu olmaz, ilgi görecegini sanmiyorum

Aynen, sahneler bayiyor resmen..
Oyuncular buz gibi, genel olarak kasvetli bi dizi.

Aynen, sahneler bayiyor resmen..
Oyuncular buz gibi, genel olarak kasvetli bi dizi.

bencede canim, fazla izlemedim ama izledigim kisim bile baydi beni
ki ilk bölüm yani, normalde her dizinin ilk bölümü cok heycanli baslar
ama bunlarda cok sIKIciydi. en fazla 3-4 bölüm oynar gibime geliyor :27:

Back
X