Aşılama Tp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meleklerime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
55
1
86
İstanbul
ben tüp bebek tedavisiyle ikiz meleklerime kavuştum... şimdi 8 aylık olduk.... denemekten korkmayın ama önce siz pozitif olup inanaın... çünkü stres en önemli faktör..kaydirigubbakcemile

canım rabbım sana bagıslasın bebeklerını darısı basıma ınsallah bende tedavıdeyım lucrın kullanıyorum suan allahım banada ıkız evlat nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

cnm benim 4 denemem şimdi sonucum bekliuorum...ağustos 12 belli olacak heyecan son safhada..umarım banada senin gibi ikiz nasip eder allahınnnn

ben tüp bebek tedavisiyle ikiz meleklerime kavuştum... şimdi 8 aylık olduk.... denemekten korkmayın ama önce siz pozitif olup inanaın... çünkü stres en önemli faktör..kaydirigubbakcemile

maşşallah canım allah uzun ömür versin ilk denemedemi hamile kaldın aşılama olmuşmuydun tüp bebek öncesinde

aLLah ßaqı$Lasın .. ßende tüp ßeßek dü$ünüyorum tedaviye henüz ßa$Lamadım acaßa iLk seferde tutuyor mu merak ediyorum ßide ikiz fiLan oLuyor yaa cok qüseL aLLah'm in$. en yakın zamanda cocukLarı oLmayanLara yardım eder :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar.Biz 1 ay içerisinde tüp bebek tedavisine başlayacağız.Merak ettiğim bir kaç konu var.ığneler hastalığın kaçıncı gününde başlıyor.Ultrasonla takip iğnelerle birliktemi başlıyor yoksa hastalığın üçüncü gününden itibaren sürekli ultrasona gidiliyormu? Ve transfer kaçıncı günde yapılıyo?

cagla eger bursada oturuyorsan acıbadem hastanesınde sahın by var tup bebek uzmanı ona gıtmenı tavsıye ederım ben suan hmılyım 3 haftalık ok... ALLAH hepımızın yardımcısı olsun .....:CüvCüv:

slm ben beyda bana yardım edebilirmisiniz benim çocuğum olmuyor ve tüp bebek konusunda nasıl bir yol izleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…