- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
Bugün keselerimizi gördük çok şükür ikizmiş bebeklerimBenimde 3. Gün embriyoları 13. Gün 832,99 ikiz mi merak ediyorum herkes ikiz hissediyor benimle ilgili ben bir şey hissetmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün keselerimizi gördük çok şükür ikizmiş bebeklerimBenimde 3. Gün embriyoları 13. Gün 832,99 ikiz mi merak ediyorum herkes ikiz hissediyor benimle ilgili ben bir şey hissetmiyorum![]()
Merhaba benimde 10. Gun 633 tu 12. Gun 1654 cikti sizin sonuc iki kati mi arti yordu 3 4 kati mi ?Bugün keselerimizi gördük çok şükür ikizmiş bebeklerim![]()
Benim 3. Gün embriyosuyduMerhaba benimde 10. Gun 633 tu 12. Gun 1654 cikti sizin sonuc iki kati mi arti yordu 3 4 kati mi ?
Amin hayirlisi olsun saglik olsun gerisi muhim degil sadece icimden gecen bu rabbim daha iyi biliyorBenim 3. Gün embriyosuydu
11.gün 288 13. Gün 833 tü
Hakkınızda hayırlısı olsun
Cift embriyomu koyulmustu sizedeBenim 3. Gün embriyosuydu
11.gün 288 13. Gün 833 tü
Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet 2 taneydi kızlarım artık kıpırdıyorlar bileCift embriyomu koyulmustu sizede
Bunu genelde söylüyorlar banada dendi. Çünkü ilerleyen haftalarda biri kaybolabiliyormuş. Çok şükür ikisindede kalk atışı duyulduKızlar bugün ilk konturole gittim iki kese gördü biri kesin ama diyerini kese bilmiyorum tam bişey söylemedi böyle olupda ikiz olan olduğu mu 5 hafta lik