nemida Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2008 1.301 8 116 İstanbul 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #1 Trabzon hasır bileziği satmak istesem acaba ne kadarlık işçilik ücreti düşerler bunu merak ediyorum bilen varmıdır acaba? Yakınlarda satmış birileri belki?
Trabzon hasır bileziği satmak istesem acaba ne kadarlık işçilik ücreti düşerler bunu merak ediyorum bilen varmıdır acaba? Yakınlarda satmış birileri belki?
G gunessizkedi Ziyaretçi 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #2 Kuyumcu yok mu yakınlarınızda, telefon edip soruverin
buse_burcu rabbim sana emanet Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 1.028 0 116 39 Tunceli 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #3 ben yeni sordum 5bin ytl satarsanız 3bin ytl olur dedi kuyumcu
N noraz Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 520 20 118 İstanbul 1 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #4 çok olmuş başlık açılalı, ama yine de benim gibi merak edip bakacak arkadaşlara da bilgi olsun diye söylüyorum, trabzon hasırı çok güzel ama malesef satarken yüzde 40 işçilikten kaybediyor. yani aldın mı satmayacaksın bi daha..
çok olmuş başlık açılalı, ama yine de benim gibi merak edip bakacak arkadaşlara da bilgi olsun diye söylüyorum, trabzon hasırı çok güzel ama malesef satarken yüzde 40 işçilikten kaybediyor. yani aldın mı satmayacaksın bi daha..