Gelinbaşı ve Gelin Tacı Trabzon' da gelin başı ve makyajı yapan bir yer önerin!!!

mevon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
54
1
96
Ankara
merhaba kızlar,
eylül sonu düğünüm olacak Trabzon da. Ankara da yaşıyorum evlendikten sonrada burda oturacağız ama düğün orda.
acaba trabzon da gelin saçı ve makyajını güzel yapan yerler önerebilir misiniz?
Yaklaşık fiyatları da eklerseniz sevinirim.
Trabzon da kuaförler çoook pahalı biliyorum. 7 sene önce öğrenciyken saçıma gölge yaptırayım dedim yurdun kuaföründe bana 100 tl demişlerdi, şehir içinde de en az 70 tl ye bulabilmiştim ( ozamanlar ankarada 25-30 tl iken)
Ankara da şu an ortalama 300 civarıysa gelin başı orayı tahmin edemiyorum

hele bi de onca para verip birşeye benzememek varsa işin sonunda felaket :1no2:

Yorumlarınızı bekliyorum...

güselim burda hera var ben cok begenıyorum oranın gelın modellerını ama bıraz tuzlu burda gecen yaz gelın sacları 150 200 cıvarıydı bu sene bılmıyorumsengözlerimebaksanab

Hayatım bende ekimde nişan saçı yaptıracagım. Nişan saçı manikür+postij+kaş+makyaj = 150 tl ye oluyorsa gelin sacıda olsunda 200 olsun.Ben Ercan kuaför diye uzun sokaktaki bir kuaföre gitmeyi düşünüyorum.Ama ortalama fiyat heryerde aynı çünkü ben merkezde bir cok yere sordum.

evet ercan iyidir, hera da iyidir ama ankara gibi bir yerdden geliyorsan burdaki bütün kuaförler fooss derim.. ama trabzona göre hera, küçük rıza ve ercan diyebilirim..

canım aynı sorun bendede var bende ıstanbulda yasıyorum ıkı dugun olcak ıstanbulda kuaforum varda tarbzondakı benı dusunduruyoo senın dugun ne zaman gıttıgın kuaforu yazarsan sevınıruım en azından banada fıkır olur benım dugunum seneye mayıs ayında allah nasıp ederse
bıde 3 tane kuafor ısmı var en ıyısı hangısı acabaa sac yapma konusunda parası umrumda bıle degıl yeterkı bıseye benzesın

epeydir girmiyordum foruma, bu konudan da ümidimi kesmiştim doğrusu,
cevaplarınızı görünce çok sevindim, çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
hera ve ercan kuaför hemmen orda bulunan kayınvalidem ve elticiklerime ileteceğim.
ben düğüne 2 gün kala gidebileceğim Trabzon'a onlar ben gitmeden ayarlayıversin diye:icecream:

şimdiden hayırlı olsun o zaman. Benim düğünüm de bu eylülde bayramdan hemen sonraki hafta. İsimlerini bir kenara yazdığım kuaförleri bir iki günde önceden olsa kendi gözümle görmek istiyorum aslında. Giyinilecek yeri müsait mi? Makyajı yaptırmak içime sinmezse (ne zaman dışarıda makyaj yaptırsam paçavra gibi oldu mafoldumben ) kendim yaparım diye düşünüyorum, strese girmeden makjajımı yapabileceğim bir köşesi var mı ve herşeyden önemlisi ekonomik mi diye bakacağım :bbo:
offf off
artık neticede gittiğim yerden memnun kalırsam burdan herkese söylerim yerimseniben

Kuaför Emine gelin saçı ve makyajını 150 ytl'ye yapıyor.27 Eylül'de düğünüm olcak bende tam olarak karar vermiş değilim ama Kuaför Emine olabilir.Herkes için hayırlı olan ne ise o olur inşallah.

hera,kuzenlerim orada yaptırdı. ikisine de güzel iş çıkardılar....

emine de ercan da kötü bence. hele emine gerçekten kötü. gerçi ben 3-4 yıl önce gördüm. makyaj berbattı gerçekten. saç anlayışı da kıvırıp tepede toplamaktan ibaret. tavsiye etmiyorum. rıza iyidir ama. beşirli'de yer açış olması lâzım. eskiden zorlu'daydı. rıza'yı düşünebilir trabzon'da kuaför arayanlar.

2010 nısanda kısmetse evlenıyorum bende ıstanbulda yasıyorum fakat dugun trabzonda olacak yanı mevon ısmı arkadasla aynı durumda sayılırım vee arastırmalara hazırlıklara basladım ne nerde nasıl olur dıye sımdı trabzonda adam akıllı herseyıyle ıyı hızmet veren bı kuafor arıyorum sacı makyajı ıyı yapan gelınlıgı gıyınıp en guzel sekılde hazırlanıp ve benım ıcın en onemlı sey kendımı rahat ve stressız bı ortamda hazırlanabılecegım bı kuafor arıyorum TRABZONDA bılgılendırırsenız coook memnun olurum...........

Canım saç makyaj ve kaşta 1 numara tanıdığım var hele kaşta acaip...bahar kuaför fatih mahallesinde...orda gülsüm var makyaj ve kaşta harika ötesi ve çokta ucuz işlerini çok iyi yapıyolar tavsiye ediyorum şiddetle =)

merhaba arkadaşlar ben evlilikte sıramı savdım darısı bekarların başına. Düşünüyorum da ne stresti ama geldi geçti..
Ben saçımı ercan kuaförde yaptırdım, eh işte idare etti. Mükemmel olmasını beklemiyordum zaten. fiyatı ise gelin başı ve 4 kişinin daha saçı manikürü falan 300 tuttu toplam. Makyajımı sürmen kozmetikte yaptırdım ricayla. Fotoğraflarıma bakıyorumda herşey güzel olsun diye uğraşmaktan kendimi unutmuşum, saç makyaj mükemmel bile olsa yorgunsanız eğer fekaket görünüyorsunuz. size tavsiyem düğüne 2-3 gün kala uykusuz kalmayın, dinlenin zihniniz bedeniniz yorgun olmasın..

bir de en büyük pişmanlığım, düğündekilerle tek tek selamlaşıp kendi düğünümün yarısını kaçırmam oldu. size tavsiyem ya masa masa gezmeyin ya da bu kısmı olabildiğince çabuk halledin. kendinizi piste atın kurtlarınızı dökün içinizde kalıyor sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…