Trabzon kadin hastaliklri doktor onerisi (Acil)

Aa bana öyle bir bilgi verilmedi bana da uzun protokol uyguluyo doğum kontrol hapı verdi 7 agustosta istedi tekrardan ama neden bunu uyguluyoruz bilmiyorum :( sen de inşaAllah nu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Benim ilk denemem olucak.

Aa bana öyle bir bilgi verilmedi bana da uzun protokol uyguluyo doğum kontrol hapı verdi 7 agustosta istedi tekrardan ama neden bunu uyguluyoruz bilmiyorum :KK43: sen de inşaAllah nu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Benim ilk denemem olucak.
7 agustosta dkh na baslayali 15 gun oluyodur muhtemelen o gun lucrine baslatacak seni. Benim tam yumurta toplama sureci tadilata gelecegi icin erteleme riski var muhtemelen senin oyle bi durumun olmuycak benim hap bitti sayilir yarin sonunu icecem

7 agustosta 19. Gün oluyo benim evet o dediğiniz iğneyi alıp gidicem ben tekrar reglimi bekler diye düşünmüştüm ama sanırım olmadan ilaçla ve iğneyle devam edicem. Sizin için sorun olmassa uzun protokolün işleyişini anlatırmısınız benim kafam cok karıstı. Ben adetimin 3. Günü gittim bana dkh başlattı 7 sinde gel dedi o kadar 🙇🏽‍♀️

7 agustosta 19. Gün oluyo benim evet o dediğiniz iğneyi alıp gidicem ben tekrar reglimi bekler diye düşünmüştüm ama sanırım olmadan ilaçla ve iğneyle devam edicem. Sizin için sorun olmassa uzun protokolün işleyişini anlatırmısınız benim kafam cok karıstı. Ben adetimin 3. Günü gittim bana dkh başlattı 7 sinde gel dedi o kadar 🙇🏽‍♀️
Anlatiyim canim dedigin gbi adetli gidip hapa basliyosun ilaci kullanirken belirlenen gunde lucrin ile gidiyosun o gun muayene olmaz hemsire ignenin kullanimini anlatacak muhtemelen mutlaka buz ile gotur igneyi. Burdaki amac yumurtlamayi tamamen kontrol altina almak hap ve lucrin ile yumurtlama isi durduruluyor gbi dusunebilirsin sonra adetinle tekrar gidip yumurta buyutucu ignelere basliycaksin bu surectede Adetli gidip ignelere basladiktan sonra ilkten 4-5 gun sonrasinda devaminda gun asiri kontrole cagiracak yumurtalarin buyumesine bakacak. Ben gonal f merional ve lucrin ile devam etmistim bakalim sana hangi igneyi veya igneleri verecek. Ortalama 12 gunde istenilen boyuta geliyor yumurtalar. Sonra sana soylenen gun ve saatte catlatma ignesini yapacaksin bu igneden 24-36 saat sonrada yumurta toplama islemine alinacaksin ayni gun esinde sperm verecek. İslem anestezi altinda kisa suruyor endise edecek bi durum yok sonrasindada bir iki gun icinde merkez seni arayacak kac yumurtanin dollendigini ve transferin gununu soyleyecek

Anladım canım cok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için. Bende 4 yumurta gördü ondan demekki uzun protokole başladı mevcut yumurtalarıda korumak istedi demek. Hepimiz için hayırlısı olsun hakkımızda. Ama ben gittiğimde 19. Gün oluyo o zaman yumurtalarım adetimle 21. Gün oluyo yumurtalarım çatlamış olmuyo mu ya da dkh mı çatlamayı engelliyo

Anladım canım cok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için. Bende 4 yumurta gördü ondan demekki uzun protokole başladı mevcut yumurtalarıda korumak istedi demek. Hepimiz için hayırlısı olsun hakkımızda. Ama ben gittiğimde 19. Gün oluyo o zaman yumurtalarım adetimle 21. Gün oluyo yumurtalarım çatlamış olmuyo mu ya da dkh mı çatlamayı engelliyo
Bu ayki yumurtalarla isimiz yok canim. Adet olup gidince gorecegi ve buyuyecek olanlar onemli. Senin 19. Gun oluyor cunku bauram tatili girdi araya normalde beni hep 15 te cagirdi ama doz ayarlamasi yapip kapatiyolar arayi merak etme. Benimde kisa protokolde vucudum olaclara direndi yumurtalar once buyudu sonra buyumeyi birakti doktorda hem kisti baskilayalim hem dozu yukseltelim dedi. Her defasinda diyor zaten ilginc bir bunyem varmis ilaca direnc gosteriyor dusun genelde gobal f 50 dozdan basliyo hastalar benimki 225 ustune baska bi ignede 75 doz.artik hayirlisi herkesin sikintisi baska baska

Doğrudur canım herkesin sıkıntısı başka başka bizim erkek faktörlüydü ama benim de amh değerim biraz düşük derken böyle oldu. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için. Sen de bende tüm tedavi olanlar da güzel haberler alalım inşaAllah

Doğrudur canım herkesin sıkıntısı başka başka bizim erkek faktörlüydü ama benim de amh değerim biraz düşük derken böyle oldu. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için. Sen de bende tüm tedavi olanlar da güzel haberler alalım inşaAllah
İnsallah canim

Merhaba farabi hastanesi cavit hoca hakkında tecrübeleri olan arkadaşlar varsa yazabilir mi bunarada labaratuarları nasıl merkezin aklım çok karıştı nereye gideceğimi ne yapacagimi bilmiyorum

Back
X