D duyguudk Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2024 102 36 13 32 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #1 Merhaba ben Trabzon Kanuni eğitim araştırmada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum daha önce orada tüp yaptırıp başarıyla sonuçlanan var mı başarı oranı nasıl acaba ? #tüpbebek
Merhaba ben Trabzon Kanuni eğitim araştırmada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum daha önce orada tüp yaptırıp başarıyla sonuçlanan var mı başarı oranı nasıl acaba ? #tüpbebek
G gecegunesidediler Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2021 79 40 38 35 12 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #2 Merhaba benim orda 3 transferim var ama pozitifi gormedim daha. Bu ay histereskopi olacağım
R Rozalinnda Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2024 772 205 18 8 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #3 gecegunesidediler .!.: Merhaba benim orda 3 transferim var ama pozitifi gormedim daha. Bu ay histereskopi olacağım Genişletmek için tıkla... Merhaba histeroskopi oldunuz mu olduysanız kim yaptı nasıl geçti
gecegunesidediler .!.: Merhaba benim orda 3 transferim var ama pozitifi gormedim daha. Bu ay histereskopi olacağım Genişletmek için tıkla... Merhaba histeroskopi oldunuz mu olduysanız kim yaptı nasıl geçti
G gecegunesidediler Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2021 79 40 38 35 22 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #4 Darmiyan .!.: Merhaba histeroskopi oldunuz mu olduysanız kim yaptı nasıl geçti Genişletmek için tıkla... Evet Kasım ayında Kübra hocaya oldum. Kolay ve güzel geçti.
Darmiyan .!.: Merhaba histeroskopi oldunuz mu olduysanız kim yaptı nasıl geçti Genişletmek için tıkla... Evet Kasım ayında Kübra hocaya oldum. Kolay ve güzel geçti.
R Rozalinnda Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2024 772 205 18 22 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #5 gecegunesidediler .!.: Evet Kasım ayında Kübra hocaya oldum. Kolay ve güzel geçti. Genişletmek için tıkla... Ne göründü rahim de
gecegunesidediler .!.: Evet Kasım ayında Kübra hocaya oldum. Kolay ve güzel geçti. Genişletmek için tıkla... Ne göründü rahim de
G gecegunesidediler Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2021 79 40 38 35 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #6 Darmiyan .!.: Ne göründü rahim de Genişletmek için tıkla... Temiz bisey cikmadi. Siz ne yaptınız gittiniz mi doktora
Darmiyan .!.: Ne göründü rahim de Genişletmek için tıkla... Temiz bisey cikmadi. Siz ne yaptınız gittiniz mi doktora
R Rozalinnda Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2024 772 205 18 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #7 gecegunesidediler .!.: Temiz bisey cikmadi. Siz ne yaptınız gittiniz mi doktora Genişletmek için tıkla... Bende oldum özel de perde varmış
gecegunesidediler .!.: Temiz bisey cikmadi. Siz ne yaptınız gittiniz mi doktora Genişletmek için tıkla... Bende oldum özel de perde varmış
G gecegunesidediler Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2021 79 40 38 35 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi duyguudk #8 Geçmiş olsun. Şimdi nasıl bi yol izleyeceksiniz. Doğal yolla mi deneyeceksinz