- 1 Mart 2013
- 151
- 146
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 34 haftalık hamileyim Trabzon karadeniz hastanesine gidiyorum.Zaman yaklaştıkça doğum ile ilgili korku ve tereddütlerim artmaya başladı. Epidural normal doğum düşünüyorum.Bu hastanede doğum yapanlar tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim
Ben imperial hast.de dogum yaptim karadenizde de uc arkadasim dogum yapti Dr lari nebahat hn 've tahsin beydi.hepsi Dr dan cok memnundu ancak ebelerden cok degildi.epidural olmadilar o kismini bilmiyorum ama en son dogum yapan arkadasimi ebe resmen mesai bitiyor gec cikicam yine diye cok zorlamis surekli suni sanci vermis Dr gorunce cok kizmis arkadas sikayet etmisti.imperial de dilek hn da dogum yaptim Ben de ebelerden asiri memnundum hele ki birine hala dua ederim sayesinde normal dogum yaptim.Dr olarak da bu haftadan sonra degistirir misiniz bilmem ancak onur beyi tavsiye ederim .baska sorunuz olursa yardumci olmaya calisirim.
Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için henüz doğum yapmadım bekliyorum.Benim doktorum ufuk bey.tecrübeli bi doktor kendisine güveniyorum ama sanırım fazla yoğun olduğundan ilgisiz.Normal doğum düşündüğüm için doktordan ziyade ebeler de önemli.Dediğiniz gibi benimde arkadaşım ebelerden şikayetçiydi.Destek olup rahatlatacağına azarlayıp durmuşlar.Ha bide 4 kişilik odalara tıkmışlar devlet hastanesinde bile odalar 2 kişilik.Doğum konusunda iyi olması çok fazla yoğun olmasına sebep oluyo o yüzden de böyle olumsuz sonuçlar doğurabiliyo maalesef.Umarım şansımız yaver gider de iyi ebeler ve tek kişik odalara düşeriz.Canim bende ararken gordum yazdigini. Az kalmis dogumuna belki dogurmussundur bile. Bende karadeniz hastanesine gidiyorum doktorum Hasan Tahsin Sanisoglu. Onun hakkinda hep iyi seyler duydum. Ameliyatlari dogumlari basariliymis. Hastanenin anestezi ekibi hakkinda da kotu bisey duymadim hic.
Bende orda dogum yapicam nasipse ben de cok merak ediyorum ve tek suphe duydugum ebeler. Iyisi de var kotusu de sanirim. Bi de su an hastane medical park oluyo nolucak ne biticek hic bilemedim valla insallah daha iyi olur
Ama trabzonda dogum konusunda bu hastaneden iyisini duymadim.
Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için henüz doğum yapmadım bekliyorum.Benim doktorum ufuk bey.tecrübeli bi doktor kendisine güveniyorum ama sanırım fazla yoğun olduğundan ilgisiz.Normal doğum düşündüğüm için doktordan ziyade ebeler de önemli.Dediğiniz gibi benimde arkadaşım ebelerden şikayetçiydi.Destek olup rahatlatacağına azarlayıp durmuşlar.Ha bide 4 kişilik odalara tıkmışlar devlet hastanesinde bile odalar 2 kişilik.Doğum konusunda iyi olması çok fazla yoğun olmasına sebep oluyo o yüzden de böyle olumsuz sonuçlar doğurabiliyo maalesef.Umarım şansımız yaver gider de iyi ebeler ve tek kişik odalara düşeriz.
Canım doğum yaptim ben 5 gün oldu.hiç birşey korktuğum gibi olmadi ebeler inanilmaz tatliydi.ayrica oda da tek kisilikti.zaten sabah dogum oldu aksam ciktim hic kalmadim.darisida basina insallahAz kalmis dogumuna canim allah kolaylik versin. Medical park oldu artik hastane biliyosun bakalim neler degisecek. Oda olayini bende duydum ama sakin konusmadan akisina birakma belirt tek kisilik
Oyle sacmalik mi olur ayni parayi vericem bi de dort kisiyle yaticam. Arkadas dedi bana fiyat farki var 50 tl gibi. Belirtirsin ben tek kisilik oda istiyorum diye. Hic sanmiyorum ayni parayi verip de sansima ne cikarsa o olacagini. Ozel hastaneye bosuna mi gidiyoruz devlet hastanesine giderdik oyle olsa haksiz miyim?
Canım doğum yaptim ben 5 gün oldu.hiç birşey korktuğum gibi olmadi ebeler inanilmaz tatliydi.ayrica oda da tek kisilikti.zaten sabah dogum oldu aksam ciktim hic kalmadim.darisida basina insallah
Evet normal yaptim şükür epidüral düşünüyodum ama hiç gerek kalmadı.çok uzun süre sancı çekmedim.seninde kolay bir doğum olur inş.Yaaa gercekten mi cok sevindimm normal dogum yaptin bi de he ne guzel ya allah bana da nasip eder insallah. Allah anali babali buyutsun keyfini cikar anneligin :)
Benim de bi hafta sonra kontrolum var o zaman hastaneyle bu dogumla ilgili bilgileri konusucam. Zaten simdi ssende boyle diyince icim rahatladi. Doktoruma cok guveniyorum allahtan gerisi muhim degil allah bana da senin ki gibi kolay bi dogum nasip etsin insallah :)
Evet normal yaptim şükür epidüral düşünüyodum ama hiç gerek kalmadı.çok uzun süre sancı çekmedim.seninde kolay bir doğum olur inş.
Yasemin merhabaAz kalmis dogumuna canim allah kolaylik versin. Medical park oldu artik hastane biliyosun bakalim neler degisecek. Oda olayini bende duydum ama sakin konusmadan akisina birakma belirt tek kisilik oda istiyorm diye.
Oyle sacmalik mi olur ayni parayi vericem bi de dort kisiyle yaticam. Arkadas dedi bana fiyat farki var 50 tl gibi. Belirtirsin ben tek kisilik oda istiyorum diye. Hic sanmiyorum ayni parayi verip de sansima ne cikarsa o olacagini. Ozel hastaneye bosuna mi gidiyoruz devlet hastanesine giderdik oyle olsa haksiz miyim?
Yasemin merhabakaradeniz hastanesi medical park mı oldu ? Sahildeki hastahane değl mi
Yol boyu bi imperial bi medicali gördüm ben , medical yenidir diye pek içime sinmedi sisten oturmamıştır diye düşündüm
Bilgi verirsen çok sevinirim
![]()
Evet canım çok sağol iyi aydınlattınMerhaba canim :) yok sahildekiler degil bu. Sahilde akcaabat tarafindaki yildizli guven hastanesiydi o da medical park oldu. Bi de merkezde sahilde olan var o imperial. Onda bi degisiklik yok.
Bu hastane ic tarafta ozel karadeniz hastanesiydi adi simdi medical park oldu bu da. Umarim yardimci olabilmisimdir :)