Arkadaşlar merhaba.
23 haftalık hamileyim daha erken biliyorum ama doğum için yer aramaya başladım şimdiden. İlk başta Rize şar da doğum yapmak istiyordum. Ama doktorumuz Trabzon medical park a geçti. Sezeryan doğum ücretini aramama rağmen öğrenemedim bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
Arkadaşlar merhaba.
23 haftalık hamileyim daha erken biliyorum ama doğum için yer aramaya başladım şimdiden. İlk başta Rize şar da doğum yapmak istiyordum. Ama doktorumuz Trabzon medical park a geçti. Sezeryan doğum ücretini aramama rağmen öğrenemedim bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
Arkadaşlar merhaba.
5 ay önce bi tanidigim 1500e oldu diye hatirliyorum. Ama epiduralli genel anestezili diye fiyatlari degisiyor ona eminim. Aslinda tlfndan bilgi vermeleri lazim
Doktorum normalde rize şar daydı ama Trabzon a geçince sürekli gitme imkanım olmuyor. Artvinde yaşıyorum burda rutin kontrollere gidiyorum devlet hastanesine. Ama doğum için tercih etmeyi düşünmüyorum. Özelde ve gitmeden öncede güvenerek gittiğim doktorumda doğumu yapmak istiyorum
5 ay önce bi tanidigim 1500e oldu diye hatirliyorum. Ama epiduralli genel anestezili diye fiyatlari degisiyor ona eminim. Aslinda tlfndan bilgi vermeleri lazim
Merhaba Gülşah hanım galiba doktorun, benim de doktorum oydu çok memnun kaldım sezeryan 1 gece tek kişilik oda fiyatı dahil 2900 eğer epidural de istersen 3200 çift kişilik odada 200 tl daha ucuz
Merhaba Gülşah hanım galiba doktorun, benim de doktorum oydu çok memnun kaldım ☺ sezeryan 1 gece tek kişilik oda fiyatı dahil 2900 eğer epidural de istersen 3200 çift kişilik odada 200 tl daha ucuz