Trabzon veya Giresun'da burun estetiği

unejeunefille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
114
46
98
31
Trabzon ya da Giresun'da burun estetiği olan var mı? Varsa hangi doktorlara gittiniz memnun kaldınız mı? Özel veya devlet farketmez uygun fiyatlı bir yer arıyorum

Merhaba trabzon ve giresun konusunda hiç fikrim yok bilenler mutlaka yardımcı olur..ben bi tık uzağa orduya gidiyorum haftaya tabi herhangi bi sıkıntı olmazsaablam geçen yıl orduda bi doktora ameliyat oldu ve memnun kaldı hiç nefes problemi yaşamaması beni etkiledi açıkçası ve burnu güzel oldu..trabzon ve giresuna çok uzak sayılmaz fikir olsun diye yazmak istedim

Merhaba trabzon ve giresun konusunda hiç fikrim yok bilenler mutlaka yardımcı olur..ben bi tık uzağa orduya gidiyorum haftaya tabi herhangi bi sıkıntı olmazsaablam geçen yıl orduda bi doktora ameliyat oldu ve memnun kaldı hiç nefes problemi yaşamaması beni etkiledi açıkçası ve burnu güzel oldu..trabzon ve giresuna çok uzak sayılmaz fikir olsun diye yazmak istedim
Hangi doktor ve ne karara yaptırdı biliyor musunuz ?

Hangi doktor ve ne karara yaptırdı biliyor musunuz ?
Ömer ekin ismi ordu devlet hastanesinde fiyatı çok uygun ama ben iptal ettim ablam devlet hastanesi şartlarını anlatınca biraz açıkçası çok korktum kalp rahatsızlığı olunca biraz cesaret edemedim o nedenle burda olmaya karar verdim..umarım aklınıza yatan bi doktor bulursunuz

Trabzonda önermeyecegim bir doktor var: Mustafa Çapar :) bir arkadasim oldu kendisine ameliyat; o memnun ama asagi dogru sivri bir burnu var. Ben de kendisine oldum sislerim indikten sonra burun sirtimda daha once orda olmayan bir cikinti belirdi burun ucum da daha once oldugundan cok daha sarkik oldu. Ktude Naci Karacal var onunla gorusmeni önerebilirim.

Trabzon ya da Giresun'da burun estetiği olan var mı? Varsa hangi doktorlara gittiniz memnun kaldınız mı? Özel veya devlet farketmez uygun fiyatlı bir yer arıyorum
benim ve tüm kuzenlerimin ameliyatını mustafa çapar yaptı gayette memnunuz. trabzon da önerebileceğim tek isimdir.Anlayışlı ve burun konusunda da oldukça deneyimli Trabzon da benim bildiğim yüzlerce burun yapmıştır. ayrıca kapalı tekniği uygulayan ender cerrahlardan.

Trabzonda burun ameliyati olursan memnun kalmazsin ... omer ambarciogluna ameliyat oldum burnum hic guzel olmadi ayrica sagolsun nefesde alamiyorum artik....yok illa olucam diyorsan muhammet erkana git...

Muhammet Erkan benim burnumu çok kötü yaptı. Revizyon yaptı biraz daha iyi oldu ama hala kötü, istediğim gibi olmadı burun ucu sarkık ve top gibi yuvarlak. Özellikle yan profil çok kötü duruyor keşke başkasına yaptırsaydım doktorsitesi tarzı sitelerin yorumlarına aldandım.

Muhammet Erkan benim burnumu çok kötü yaptı. Revizyon yaptı biraz daha iyi oldu ama hala kötü, istediğim gibi olmadı burun ucu sarkık ve top gibi yuvarlak. Özellikle yan profil çok kötü duruyor keşke başkasına yaptırsaydım doktorsitesi tarzı sitelerin yorumlarına aldandım.
Benimde aynı canım.1 defa normal bir defa minik bir operasyon yaptı fakat sonuç değişmedi.Revizyonun zor olacağını düşünmüyorum çünkü kbb doktorum burnum açılıp kapatılmış gibi dedi.İçerden ellenmemiş sanki dedi.Yorumlara güvenmemek lazım.Şu anda revizyon için doktor arıyorum.

Back
X