Trabzon'da burun ameliyatı doktor önerileri

Evet araştırmalar sonucu tanıdım..Katıldığı programları izledim.Yaptığı burunları inceledim.İstediğim,sevdiğim tarzda burunlar yapıyor..Ve hastalarına da ulaştım..Olumsuz bir şey duymadım.Burun genelde 6 ay ya da bir sene içerisinde tam şeklini alır.Ve bazı burunlar bu süreçte ilk halinden olumsuz bir şekle girer çöker v.s Ulaştığım hastalarda bu durum yoktu...Tabiki dışı kadar içi de önemli..İyi bir seçim yapmak önemli.
Sayfasındaki hastalara mı ulaştınız? Ben de inceledim baya beğendim. Bir fiyat aldınız mı ?

Merhaba ben geçen hafta Cuma günü Ömer Ambarcıoğlu'na ameliyat oldum. Henüz bir şey söylemek için çok erken fakat ben sonuçtan şu an çok memnunum uzun vadede ne olur bilmiyorum. Burnum yüzümle uyumlu çok doğal oldu kendimi başından beri hiç yadırgamadım. Alçı çıktığında dahi tuhaf gelmedi. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.
Merhaba, ben de Ömer beye 7 ay önce ameliyat oldum sağ tarafımda kemik çıkıntısı var 1 yılı doldurmam gerekiyor ikinci ameliyat için sizin memnun olmanıza sevindim

Bende omer beye ameliyat olup memnun olmayanlardanim....aynen bende de ayni sorun olustu nefes de alamiyorum....bence hic girismeyin bu islere....en iyisi hic ameliyat olmamis burun...

Back
X