Trabzonda burun ameliyatı olanlar ve olmak isteyenler...

trabzondaki arkadaşlar aya klinik die bir yer duydm birde opr dr ercan yavuz bu dktor hakkındada bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. :)

sonundu pazartesi günü burun estetik ameliyatımı oldum, rize, trabzon doktor araştırmalarım sonucu rize çayeli devlet hastanesi kulak burun boğaz doktoru sercan öge'ye ameliyat olmaya karar verdim.çünkü en olumlu yorumlar bu doktorla ilgili yapıldı. doktorum alanında çok iyi eli çok hafif ameliyattan sonra hemen hemen hiç ağrım sızım olmadı, taburcu olduktan sonra eve gelip ufak tefek işlerimi bile yaptım.herkes çok şaşırdı bana sanki ameliyat olmamışım gibi çok iyi geçti pazartesi dikişler alınıp alçım çıkacak.ilgilenenler varsa bu doktoru tavsiye ediyorum.

sonundu pazartesi günü burun estetik ameliyatımı oldum, rize, trabzon doktor araştırmalarım sonucu rize çayeli devlet hastanesi kulak burun boğaz doktoru sercan öge'ye ameliyat olmaya karar verdim.çünkü en olumlu yorumlar bu doktorla ilgili yapıldı. doktorum alanında çok iyi eli çok hafif ameliyattan sonra hemen hemen hiç ağrım sızım olmadı, taburcu olduktan sonra eve gelip ufak tefek işlerimi bile yaptım.herkes çok şaşırdı bana sanki ameliyat olmamışım gibi çok iyi geçti pazartesi dikişler alınıp alçım çıkacak.ilgilenenler varsa bu doktoru tavsiye ediyorum.
canım ben de tesadüf duydum dr'un ismini ve hemen bugün gittim randevu aldım....beklerken hastalarından birini gördüm ve burnu çok başarılı duruyordu..tabii eski hali nasıldı bilemiyorum...sonuç olarak ben de sercan beye ameliyat olmaya karar verdim. inşallah senin gibi sıkıntısız bi ameliyat olur..gerçi dr bey burnumun en sorunsuz burunlardan oldugunu ve başarı oranın yüksek olduğunu söyledi ama yine de insan tereddüt yaşıyor...bana ameliyatın hakkında bilgi yazarsan memnun olurum..sevgiler..

canım ben de rizedeyim ve agustos başında ameliyatım olucak sercan beyden...son durumun nasıl memnunmusun?ameliyat ettiği hastaları görmüşmüydün öncesinde..?şişliklerin indimi?ne var ne yok paylaş lütfen...beni şimdiden heyecan aldı...yanlış bir karar vermiş olamktan korkuyorum..

canım ben de rizedeyim ve agustos başında ameliyatım olucak sercan beyden...son durumun nasıl memnunmusun?ameliyat ettiği hastaları görmüşmüydün öncesinde..?şişliklerin indimi?ne var ne yok paylaş lütfen...beni şimdiden heyecan aldı...yanlış bir karar vermiş olamktan korkuyorum..

cnm bende gttm sercan beye yalnız artık amelıyat almadğını tayininin çıktığını söyledi çok üzüldm çnkü doktrun muayensnden memnun kalmştm :(((

cnm bende gttm sercan beye yalnız artık amelıyat almadğını tayininin çıktığını söyledi çok üzüldm çnkü doktrun muayensnden memnun kalmştm :((([/Q
Allah Allah,ben iki gün önce gittim bana gün verdi...taiyini istediğini söyledi ama çıktı demedi...sen oldun mu ameliyatını...?

vallacnm bnm okulum var die dönmüştm gerçi şöle oldu bn gttm doktora o an karar veremdm olsammı olmasmmı die fınallerım vardı dönmk zorundaydm rizzedede oturmuorum ablam kalıo orda sonra ablama dedm sen alabılırmsn bnm yerıme dıe o da vermıomus artık amelyt dedi çok üzüldm keşke o an alsaydm falan... yok cnm doktor bulamdm memlekttym birde :/ rizede ablam yaşıo kısmetmiş ama üzüldm çk :(

Trabzonda ameliyat olan ve doktorun kım olduqunu hala merak eden birileri vardır die söylüyorum 6 gün önce deviasyon ve estetik oldum . Doktorum Numune hastanesi KBB uzm. Selçuk ARSLAN'dı burnun nefes problemiyle o Savaş SARI da estetikle ilgilendi ..Şuan nefesle ilgili problemım var yenı olmasına baqlıyorum ama şekli hakknda bısey dıyemıcem Alçı çıkınca bakıcaz artkk..

Trabzonda ameliyat olan ve doktorun kım olduqunu hala merak eden birileri vardır die söylüyorum 6 gün önce deviasyon ve estetik oldum . Doktorum Numune hastanesi KBB uzm. Selçuk ARSLAN'dı burnun nefes problemiyle o Savaş SARI da estetikle ilgilendi ..Şuan nefesle ilgili problemım var yenı olmasına baqlıyorum ama şekli hakknda bısey dıyemıcem Alçı çıkınca bakıcaz artkk..

lütfennnnn lütfennn ameliyatınla ilgili birşeyler YAZ... Savaş beyin estetik yaptıqını da duydum ama bana hastasının bilqisi lasımm burun şeklini çok merak ediyorum ve lütfennn resim paylaş lütfen ekim'de ameliyat olacağım ve bir de Neden Estetikçi değilde Kbb'çıyı seçtin estetiğin için ???
Onur Sümer hakkında bir bilgin varsa da bilgilenmek isterim ..
ücretini de merak ediyorum.. çok soru sordum ama acil yani hekim secemiyorum ararştıra araştıra BIKTIMMM!!!

trabzondaki arkadaşlar aya klinik die bir yer duydm birde opr dr ercan yavuz bu dktor hakkındada bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. :)

BENİM AKRABAMIN BURNUNU KENDİSİ ESTETİK YAPTI ..BEĞENMEDİMM.

illaki aya klinikte olacaksan ortaqı vardı imm Ömer bey ona ol ameliyat fiyatı sabittir. 2.000 ytl.
qeçmiş olsun ...

lütfennnnn lütfennn ameliyatınla ilgili birşeyler yaz... Savaş beyin estetik yaptıqını da duydum ama bana hastasının bilqisi lasımm burun şeklini çok merak ediyorum ve lütfennn resim paylaş lütfen ekim'de ameliyat olacağım ve bir de neden estetikçi değilde kbb'çıyı seçtin estetiğin için ???
Onur sümer hakkında bir bilgin varsa da bilgilenmek isterim ..
ücretini de merak ediyorum.. çok soru sordum ama acil yani hekim secemiyorum ararştıra araştıra bıktımmm!!!
a

ameliyat olalı 4 ay oldu .. Selçuk arslan önermiyorum ..burnumun sol tarafından nefes alamıyordum ve eğrilik vardı..şimdi nefes alıyorum önceye nazaran ama sağ tarafa doğru eğri ..alakasız yani yanlardan güzel ama zaman geçtikçe burnumun üstünde küçük bir kemik çıkıntısı belirdi gibime geliyorr...yeniden ameliyat olucam eğrilik için önden çok kötü gözüküyor..

Arkadaşlar herkese selamlar. Rize Özel Şar Hastanesinde Burun estetği ve Botox konusunda istanbulun bilinen ünlü cerrahlarından Dr Savaş SARI başlamış. İstanbulda kuzenim Acıbadem hastanesinde kendisine ameliyat olmuştu ve sonucu mükemmeldi. Dün ögrenir ögrenmez sekreterinden randevu alıp bugun kendisine gittim. Gerçekten işine cok hakim Savaş Bey. Bugune kadar 1000 in üzerinde estetik burun ameliyatı yapmış istanbul acıbadem ve medıcanada. Yaptıgı ameliyatların fotograflarını zaten muayene ofisinin ekranında izledim. Ayrıca yüz fotograflarımı çekip ameliyattan sonra burun şeklimin nasıl olacagını bana gösterdi. Tamponda kullanmıyormuş. Ben en çok tampondan korkuyordum zaten. Bana çok güven verdi. kuzenim ve kuzenimin arkadaşlarınıda istanbulda ameliyat etmişti ve onlarlada konuştum. fotograflarını kuzenim bana yolladı gerçekten çok hoşuma gitti. Bende ameliyat için haftaya randevu alacagım kendisinden umarım herşey güzel olur. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

Back
X