K kubraaydn Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2021 24 5 1 28 26 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi kubraaydn #1 Ben trabzonda yaşıyorum arkadaşlar 4 aydır deniyoruz ama şuanlık olmadı benim gibi bebek düşünen trabzonda yaşayan varmı
Ben trabzonda yaşıyorum arkadaşlar 4 aydır deniyoruz ama şuanlık olmadı benim gibi bebek düşünen trabzonda yaşayan varmı
Selinby61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2019 4.552 2.458 83 22 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi kubraaydn #2 kubraaydn .!.: Ben trabzonda yaşıyorum arkadaşlar 4 aydır deniyoruz ama şuanlık olmadı benim gibi bebek düşünen trabzonda yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Daha vaktiniz var olmuyor demek icin. Haftada 3-4 ilişki sıklığı ile 1 yıl icinde olmazsa hekime basvurmak lazim tabi yaşta önemli
kubraaydn .!.: Ben trabzonda yaşıyorum arkadaşlar 4 aydır deniyoruz ama şuanlık olmadı benim gibi bebek düşünen trabzonda yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Daha vaktiniz var olmuyor demek icin. Haftada 3-4 ilişki sıklığı ile 1 yıl icinde olmazsa hekime basvurmak lazim tabi yaşta önemli