Trabzon'daki Falcılar

cimcime35

Bıldırcın Yumurtası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
127
1
66
İzmir
Arkadaşlar artık trabzonlularında fal topiği olsun.hepimiz burdan fal deneyimlerimizi paylaşalım.ben 2 ay oldu trabzona geleli.fala çok meraklı biriyimdir.fal önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar... :52:

Son düzenleme:
kızlar bi tane gürcü falcı var adlıyenın orda ılk gıttıgmde cok etkılenmstm kahve tarot bıde kendı kartları var onlarla bakıyo ama süper 15 dk dan fazla suruyo.. gecms anlatması kişi analızlerı cok etkıleyıcı ama geleck hakknda tabıkı kmse bırsey bılemez..

arkadaşlar telefonla fal bakan bir yer var ben baktırdım iyi biliyolar bence. öyle havaleyle para falan göndermeye de gerek yok. sadece telefon parası ne yazarsa artık. ben 10 dk konuştum sadece 24 TL gibi bi rakam yazdı. bence diğerlerine 50-100 lira verene kadar bunu aramak daha iyi. bi de gece gündüz istediğimiz ihtiyacımız olduğu saatte arayabiliyoruz. tarotta bakıyolar kendi yöntemleriyle başka falda bakıyolar. isteyene özelden numarasını veririm. Türkiye'nin heryerinden arabiliyorsun. burdan internet sitesi yada tel. no yazmak serbest mi bilmiyorum.

kızlar bi tane gürcü falcı var adlıyenın orda ılk gıttıgmde cok etkılenmstm kahve tarot bıde kendı kartları var onlarla bakıyo ama süper 15 dk dan fazla suruyo.. gecms anlatması kişi analızlerı cok etkıleyıcı ama geleck hakknda tabıkı kmse bırsey bılemez..

tam olarak yerini tarif edebilirmisin ?

gürcü bir kadından bahsetmissiniz adresini verirmisin.birde gercekten doğruları soyluyo mu

Arkadaşlar samsun da gökhan hoca var önce yıldız nameye bakıyor sonra sana seni anlatıyor
gecenlerde biz gittik yok böle bişe gideni geri getiriyor maddi sıkıntıları düzeltiyor aile arası ilişkiyi düzeltiyor adam acıkcası herşeyi yapıyor ama cok farklı bir tane kağıt verip göndermiyor cok ilgili bence hiç uğraşmadan onu bir arayın tel,n, paylaşıyorum inşallah kızmaz:)) 0 507 057 55 60

Arkadaşlar samsun da gökhan hoca var önce yıldız nameye bakıyor sonra sana seni anlatıyor
gecenlerde biz gittik yok böle bişe gideni geri getiriyor maddi sıkıntıları düzeltiyor aile arası ilişkiyi düzeltiyor adam acıkcası herşeyi yapıyor ama cok farklı bir tane kağıt verip göndermiyor cok ilgili bence hiç uğraşmadan onu bir arayın tel,n, paylaşıyorum inşallah kızmaz:)) 0

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklamcıyım ben, inanmayın bana;)

gecenlerde biz gittik yok böle bişe gideni geri getiriyor maddi sıkıntıları düzeltiyor aile arası ilişkiyi düzeltiyor adam acıkcası herşeyi yapıyor ama cok farklı bir tane kağıt verip göndermiyor cok ilgili bence hiç uğraşmadan onu bir arayın tel,n, paylaşıyorum inşallah kızmaz:)) 0

gercekten bende aradım o hocayı banada cok yardımcı oldu numarası

Back
X