Trafik kazasi ve durumlar

kayinpederim trafik kazasi yapti,kizimda arabadaydi.kafa travmasi var hastanedeyiz 43gundur.kendi babam mahkeme ne zaman şikayetci olcam onlardan,sana sordumu jandarma,ne diyeceksin jandarmaya.ceza almasini cok istiyorum diyor.teyzemlerde yavas gidebilirdi,yaslaninca refleks azalirdi vs.diyor.110km hîzdaydi araç bu arada..k.validem bakiyordu kizima.yok ise baslayinca ona birakma cocugu,gorduk nasil baktigini..ne yapacagimi ne diyecegimi sasirdim..

Arkadaşım kızın nasıl? Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

7 aylik hastane surecimiz bu cuma son buluyor..ufak bir tatil yapi caz sonra tekrar yatis yapi caz... Bu süreçte kizim daha iyi toparladi kendini..yoğun bir fizik tedavi ile inşaallah en kisa zamanda daha da iyi olacak..ailevi durumlara gelirsek pek değişen bisey olmadi bu süreçte..kendi ailemi uzak tutuyorum kendimden..hastaneye bile cagirmadim servise ciktigimizi söylemedim..canimin sıkılmaya ihtiyacı yok çünkü..eve gidince cagiricam o zaman ne olacaksa olsun artik.. Allaha havale ediyorum...Ama daha gecen gün annem işe donmicem deyince basaladi kopurmeye iste yaptılar kazayi o masum orda yatiyor sen basinda..is hayatin bitti vs...boylemi konuşulur..olsun kizim çocugun daha onemli is sonrada olur..olmazsa da olmaz der insan..yada ben öyle derdim diye ayni şeyi bekliyom...inananin istemiyorum onlari artik..ramazan ayında günaha görüyorum belki tövbe tövbe ama o geliyor içimden..çünkü çok sıkıldım..ozeniyorum boyle ailesini herşeyi anlatan dertleri paylaşan insanları..benim öyle olmadi hic olmayacaktı bundan sonra...kizimin doğum gününde 1 ay önce babam facebooka bir yazi yazmis sonunada onu bunu hale getirenlerin Allah cezasini versin demiş...k.pederim ve eşim belkide daha başka insanlar bu yaziyi görmüş..eşim çok üzüldü o yaziyi görünce..sonundaki o bitiş çok üzdü onu..babama arayip kaldirmasini istedim o yaziyi herkes gorsun birak ne mal olduklerini anlasinlar dedi..ama israr edince kaldirdi...amcamda beğenmiş birde üstelik o yaziyi...ne dersiniz derdime a dostlar..fikir ve önerilerinizi bekliyorum p

7 aylik hastane surecimiz bu cuma son buluyor..ufak bir tatil yapi caz sonra tekrar yatis yapi caz... Bu süreçte kizim daha iyi toparladi kendini..yoğun bir fizik tedavi ile inşaallah en kisa zamanda daha da iyi olacak..ailevi durumlara gelirsek pek değişen bisey olmadi bu süreçte..kendi ailemi uzak tutuyorum kendimden..hastaneye bile cagirmadim servise ciktigimizi söylemedim..canimin sıkılmaya ihtiyacı yok çünkü..eve gidince cagiricam o zaman ne olacaksa olsun artik.. Allaha havale ediyorum...Ama daha gecen gün annem işe donmicem deyince basaladi kopurmeye iste yaptılar kazayi o masum orda yatiyor sen basinda..is hayatin bitti vs...boylemi konuşulur..olsun kizim çocugun daha onemli is sonrada olur..olmazsa da olmaz der insan..yada ben öyle derdim diye ayni şeyi bekliyom...inananin istemiyorum onlari artik..ramazan ayında günaha görüyorum belki tövbe tövbe ama o geliyor içimden..çünkü çok sıkıldım..ozeniyorum boyle ailesini herşeyi anlatan dertleri paylaşan insanları..benim öyle olmadi hic olmayacaktı bundan sonra...kizimin doğum gününde 1 ay önce babam facebooka bir yazi yazmis sonunada onu bunu hale getirenlerin Allah cezasini versin demiş...k.pederim ve eşim belkide daha başka insanlar bu yaziyi görmüş..eşim çok üzüldü o yaziyi görünce..sonundaki o bitiş çok üzdü onu..babama arayip kaldirmasini istedim o yaziyi herkes gorsun birak ne mal olduklerini anlasinlar dedi..ama israr edince kaldirdi...amcamda beğenmiş birde üstelik o yaziyi...ne dersiniz derdime a dostlar..fikir ve önerilerinizi bekliyorum p

Kaza ve kader Allah’tan..ama biz insanlarda tedbiri elden birakmamamiz lazim tabii…max. hiz siniri kac mis, hiz ihlali varmiymis mesela??

Kaldiki olanla olene care yok su saatten sonra…is hayatin biterse biter, sonucta isini birakabiliyorsan ne guzel iste..birakmak isteyipte calismak zorunda olanlar var…
Allah cocuklarimizin acisini gostermesin bizlere…kizinada acil sifalar diliyorum, ins. Eskisinden daha saglam eski hayatina doner…

Canım isteyerek toruna zarar verir mi kimse? Kendi ailende böyle konuşmasa keşke. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, kimseyi kınamamalı.

Rabbim kızına acil şifalar versin inşallah. İmtihan, bu da geçecek. Tabii ki en doğrusu senin kızının başında olman. Kariyermiş falan o dolduruşlara gelme, banka hesaplarını kabartıp yemeye fırsat bulamadan göçüp giden o kadar çok insan varki. Evladının senin desteğine ihtiyacı verken, onun yanında durmandan daha doğal ne olabilir.

Kimseye kulak asma. Eşine de söyle, dışarıdakilerin ne dediği hiç önemli değil. Öncelik kendi yuvanız ve huzurunuz. Sen onların yanındasın

.

Tabiki torununa isteyerek zarar vermedi ama aileniz kazadan kayınpederinizi sorumlu tutuyor.Daha önce bi düşmanlıklarının olup olmamasıyla ilgili bişey değil bu.Kızınıza onlar yüzünden zarar gelmiş olduğu düşüncesi ailenizi öfkelendiriyor haliyle.Sanırım ben de aynı tepkiyi gösterirdim.Kaza Allah'tan ama niye 110 la gittinki diye kendimi düşünmekten alıkoyamazdım ben de olsam ve kızardım.Onları böyle düşünüyolar diye suçlamayın Ama siz öyle düşünmüyosanız ailenizin üstünüze gelmesi içinden çıkılamaz bir durum oluşturmuş.Allah acil şifalar versin.

Back
X