Ya bende idrak problemı var sanırım sınavdada kaldım bıdaha gırecegım pazar. Sımdı yeşil yanıyodu yaklaştım lambaya kadar baktım yanıp sönmüyo bastım geçtim ama tam geçerken sarı kırmızı oldu ve bugün derste de onun korkusu bende ışıklarda yeşil yanıyo gördüm mü korkuyorum. Yeşil yanıp söndümü çok çabuk sarı kırmızı oluyo acemılık mı desem arkadaşlar ağlıcam ya
O zaman zaten direkt geçiyorsun ve hakkın olmuş oluyor. Zaten lambalar da ona göre tasarlanmış kırmızı yandığında geçit hakkı olan yolda direkt yeşil yanmıyor 3-4 saniye veriyorlar.
İyisiniz hoşsunuz, kırıcı olmak da istemiyorum ama ehliyet sınavınızın her aşaması için ayrı bir konu mu açacaksınız?
Size konu açmayın diyemem ama rica ediyorum her konunuzu bdvye açmayın.
Bu pazar 3. Olacak vallahı stresı yetti bitti yahu. Saçma sebeplerden kalıp kalıp gelıyorum ılkınde istoptan kaldım heyecandan oldu. Ikıncıde herşeyi yaptım park vs ısıkların bırınde yesıl yanıyodu tam geçerken sarı oldu komısyon bıraktı. Ne olur bırakmayın dedım kaldım tabı. Sımdı bıdakı...
Bütün psikolojim bozuldu ilkinde park yaparken kaldım bu defada herseyı yaptım parkları bıtırdım sınavın yarısıda bıttı hatta ışıklarda yeşil yanıyordu yaklaştım haala yeşil yanıyor. 10 metre kala baktım daha yeşil basıp geceyım dedım duramaZdım tam geçerken sarı yandı gecmıs oldum kırmızı ben...
Arkadaşlar heyecan yapıyorum eşimin arabasıyla çalışsam kendı hocam çalışma dedı. Ama 20 gün ara verılmıs oluyor ve sınavdan bır gün önce 2 ders yanı ortalama 100 dk çalıştıracak kurs hocam. Sızın tavsıyenız nedır onlara kalsa özel ders alınsa daha ıyı oluyomuş valla çok para gıdıyor özel ders...
Moralim sıfır çok heyecan yaptım yazılı sınavı ilkte geçtim ama direksiyonda kaldım. Maşallah herşey fıyatlı 2500 artı 750 tl sınav ücreti yatacak. Ya ıkıde geçemezsem ben zaten yapı olarak kafaya takarım herseyı aslında arabayı güzel kullandım ama kırmızı ısıkta frene hızlı bastım komısyon...