gecemavisy Guru Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2011 Mesajlar 2.416 Emoji Skoru 2 Puanlar 356 Yer İstanbul 3 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gecemavisy #1 arkadaşlar yiğenimin ödevine yardım için bi araştırma yapıyorum sizden yardımlarınızı istiyorum. konusu : olması gerektiğini düşündüğün ve var olmayan yeni bir trafik levhası .... biz biraz kafa patlattık ancak aklımıza oyle pek fazla bişey gelmedi. yaratıcı fikirlerinize ihtiyacımız var
arkadaşlar yiğenimin ödevine yardım için bi araştırma yapıyorum sizden yardımlarınızı istiyorum. konusu : olması gerektiğini düşündüğün ve var olmayan yeni bir trafik levhası .... biz biraz kafa patlattık ancak aklımıza oyle pek fazla bişey gelmedi. yaratıcı fikirlerinize ihtiyacımız var
gecemavisy Guru Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2011 Mesajlar 2.416 Emoji Skoru 2 Puanlar 356 Yer İstanbul 3 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gecemavisy #2 yokmu bu konuda söyleyecek bir fikri olan kızlar...
gecemavisy Guru Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2011 Mesajlar 2.416 Emoji Skoru 2 Puanlar 356 Yer İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gecemavisy #3 kimsenin bi fikri yok sanıyorum iyi kötü ben buldum bişey paten çıkabilir. bisiklet çıkıyosa elbet paten de çıkar. belki birine daha yardımı olur...
kimsenin bi fikri yok sanıyorum iyi kötü ben buldum bişey paten çıkabilir. bisiklet çıkıyosa elbet paten de çıkar. belki birine daha yardımı olur...
moonsun88 Allahım sana emanetiz Kayıtlı Üye Katılım 24 Nisan 2011 Mesajlar 8.717 Emoji Skoru 5 Puanlar 156 Yer İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gecemavisy #4 emniyet kemeri takan bir adam figürü olabilir altına " emniyet kemeri tak!" yazılabilir sonuçta oda bir trafik kuralııdr ve uyarıcı niteliktedir bence ara ara mesafelerle olmalı insanlarımız ancak anlar Son düzenleme: 8 Mayıs 2012
emniyet kemeri takan bir adam figürü olabilir altına " emniyet kemeri tak!" yazılabilir sonuçta oda bir trafik kuralııdr ve uyarıcı niteliktedir bence ara ara mesafelerle olmalı insanlarımız ancak anlar
moonsun88 Allahım sana emanetiz Kayıtlı Üye Katılım 24 Nisan 2011 Mesajlar 8.717 Emoji Skoru 5 Puanlar 156 Yer İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gecemavisy #5 bak canım şöyle bir resim var paylaşıyorum Eklentiler $urun1262179276.webp 8,3 KB · Görüntüleme: 1.358
apranxx Öz hakiki apranxx :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2010 Mesajlar 5.613 Emoji Skoru 5.659 Puanlar 198 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gecemavisy #6 telefonla konuşmak yasaktır levhası da olabilir