Selam kizlar,
Belki buyuk bi dert degil ama size bi sorum olucak yardim edenlerden simdiden tesekkur ederim
Antalya side arasi trafik nsl? yani soyle soyleyim
Yurt disinda yasiyorum kendi arabam var, kullaniyorum
ama Turkiyede hic araba kullanmadim cesaret edemiyorum, kurallara uyulmadigi kanaatindeyim
Antalya havaalanindan sideye kadar arabayla gitmeyi dusunuyorum ama trafigi nsl bilmiyorum stres yapiyorum
Bilgisi olan aydinlatabilirmi?
Buduruma alismis olmanizi bende anlayabilirim, ama Türkiye genelinde kurallara uyulmadigi bi gercek (Türkiye geneli diyorum yani heryer degil) mesela fethiye ye gitmistim araba kullanmak sknti olmamisti cunku gayet akici bi trafigi vardi ve insanlar kurallari uyuyoYolun nasıl olduğu sorusunu anlarım da bu kadar abartıp kurallara uyulmadığı kanaatinde olup araba kullanmaya cesaret edememe olayına anlam veremedim.
Lutfen mesajimi ters anlasilmasin.Sonucta Anyalya-Side arasi bir Hindistan degil :) evet kirmizi isiklara bazi terbiyesizlerin uymadigi benimde dikkatimi cekti ancak korkulacak birsey yok. Sofor her yerde sofordur. Dikkatli olursaniz sorun yasamazsiniz bence
tesekkur ederim ama yukarda arkadas deniz viraj falan demis... ucurummu gorunuyo ?Antalya_Side arası ortalama hızla 1.5 saat sürer.
Expo'dan dolayı yollar yenilendi.
Rahat bir yolculuk yaparsınız.
Hayır çok virajlı değil yollarıtesekkur ederim ama yukarda arkadas deniz viraj falan demis... ucurummu gorunuyo ?
Beni anladiginiz icin tesekkur ederimahh canım!!!
bende uzun yıllar yurt dışında kaldığım için İstanbul a yerleştiğimden bu yana araba kullanamıyorum. bazen mecbur kalıp araba ile çıkmam gerektiğinde o E5 'e girdiğm andan itibaren kalbim küt küt küt atmaya başlıyor. adeta piskolojim bozuldu. hiç kimse kurallara uymuyor. bir bakıyorum kendimi şeritlerin ortasında buluyorum.
Güzel ülkemin güzel istanbulum keşke trafiği de kendi kadar güzel olabilseydi, şöförleri de canavar değilde birer çiçek olabilseydi, keşke.
araba kullanmayı çok severken artık kullanamamak beni çok üzüyor.
Antalya-Side arası bence İstanbula göre sakin bir trafiktir fazla zorluk çekmezsiniz ve ne olur benim gibi panik yapmayın sakin olun
tesekkur ederim canim :)Yaklaşık 1,5 saatinizi alır .
Antalya merkezden çıktıktan sonra , bir taraf dağ bir taraf deniz bir müddet sürer ... sonra sakin bir trafik akışı ve virajlarla yola devam edersiniz .
İyi yolculuklar.
Zaten arka koltukta kemer zorunlu ulkemizde. Ha takmayan takmiyor orasi ayri..ben yanlis anlamadim sorunuzu merak etmeyin. Ama dedigim gibi soforLutfen mesajimi ters anlasilmasin.
bi benzetme veya kiyaslama yapmadim.
Kurallara uyulmadigi gunde kac kez trafik kazasi yasaniyor bunu tvde goruyoruz gormeden ziyade vlh sahsen ben arabaya bindigimde arka koltukda kemer takdigimi bilirim.
:) %85 (benim tabirimZaten arka koltukta kemer zorunlu ulkemizde. Ha takmayan takmiyor orasi ayri..ben yanlis anlamadim sorunuzu merak etmeyin. Ama dedigim gibi sofor
her yerde sofordur..orada kullanirim
burada kullanamam diye tereddutunuz varsa yola cikip diger insanlarida tehlikeye atmayin zaten. Iyi tatiller dilerim
Daha gaz ile frenin nerde oldugunu bilmeyen ehliyet sahibi dolu! (o sizin dusunceniz demesinler cunku turkiyede cooookk tanidigim var oyle) ama burada oylemi normal yazili sinavindan geciyorsun en erken 3ay sonra direksiyondan geciyosun oyle kenara koseye sise koyarak degil gercekten trafige cikarak heleki bi sinyal vermeyi unut olumsuz sonuc aliyosunuzValla 10 yıllık şoförüm yurt dışında, ben de aynı sebepten Türkiye'de araba kiralamaya çekiniyorum. Kimse kusura bakmasın, Türkiye'de trafik trafik canavarı dolu. Boşuna konu sahibine laf sokulmasın şimdi, dışarıdan, trafik kuralları işleyen yerlerdn gelen şoförlerin orada tedirgin olması gayet normal. Ben de kendi şöförlüğüme güvenirim, vukuatım da yok, kurala da uyarım ama trafik tek kişinin dikkatiyle olmuyor, karşına trafik canavarı çıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?