Trafikte karşılaştığınız kural ihlallerini şikayet ediyor musunuz?

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Haziran 2011
23.572
49.236
798
Önceki gün işten eve gelirken gidiş-geliş iki şeritli dar bir yolda okul taşıtı yokuşun tepesine yaklaşırken beni sollamaya çalıştı. Ben zaten hızlı giderken onun hızını siz düşünün. Yol yeterince geniş olmadığından sollamak için karşı şeride geçince o arada yokuşun üstünden birden bir tır çıktı. Ben aniden manevra yapıp fren sıktım ki bir miktar savruldum. O da hiç birşey yokmuş gibi yoluna devam etti. İlk ışıklarda yanında durdum. Neden böyle birşey yaptığını sorduğumda "ne o çok mu korktun" dedi adi herif. Ha ben de karşılık olarak saydırdım ama artık şikayet etmek istiyorum. Bu bahsettiğim araba dediğim gibi okul taşıtı. O anda işçi taşıyordu ama ya öğrenci taşısaydı? Bırak öğrenciyi işçi bile taşısa ben fren ve manevra yapmasam ya tırla kafa kafaya yada bana yandan çarpacaktı. Siz hiç şikayette bulundunuzmu buna benzer şeyler için? Dikkate alındı mı? Benim elimde delil yok çünkü sadece bir plaka var.

Bulunduğunuz bölgede mobese kamerası falan var mıydı ?
Minibüsçüler kırmızı ışık denen şeyden haberdar değiller malesef
Ceza geldiğini düşünmüyorum,nasıl başediyolar geliyosa ceza
Bilemiyorum açıkcası,geçmiş olsun kötü bişey gelmemiş başınıza

Bulunduğunuz bölgede mobese kamerası falan var mıydı ?
Minibüsçüler kırmızı ışık denen şeyden haberdar değiller malesef
Ceza geldiğini düşünmüyorum,nasıl başediyolar geliyosa ceza
Bilemiyorum açıkcası,geçmiş olsun kötü bişey gelmemiş başınıza

Valla kamera var mı bilmiyorum, fabrikaların çoğunlukta olduğu bir sanayi bölesindeydi yol. En azından işverenine ulaşsalar da öğrencilerin bari hayatlarını riske atmasa.

ucuz atlatmışsın canım çok geçmiş olsun.bu tarz bişey başıma gelmedi ama ben trafikte gördüğüm yanlışları trafiğe bildirmeyi kendime görev edinenlerdenim.:72::72:

hemen sıcağı sıcağına telefonuma sarılır 154 ü arayıp plakasını veririm.yanii illaki başıma bişey gelmesini beklemem.herkesden de aynı duyarlılığı beklemiyor değilim:40::40:

ucuz atlatmışsın canım çok geçmiş olsun.bu tarz bişey başıma gelmedi ama ben trafikte gördüğüm yanlışları trafiğe bildirmeyi kendime görev edinenlerdenim.:72::72:

hemen sıcağı sıcağına telefonuma sarılır 154 ü arayıp plakasını veririm.yanii illaki başıma bişey gelmesini beklemem.herkesden de aynı duyarlılığı beklemiyor değilim:40::40:

Peki delil istiyorlar mı? Yani dikkate alınıyor mu?

Peki delil istiyorlar mı? Yani dikkate alınıyor mu?

hayır bana sadece plakasını ve mevki sordular canım.zaten artık her yerde mobese var bu şekilde takip edilebiliyor.

nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama ben ist.dayım ve bir anımı anlatayım sana .bundan 2 yıl öncesindeydi sanırım and.yakasından karşıya geçerken altunizade tarafında köprü istikametinde yoğun trafik vardı.arkadan gelen ambulansın sirenini duyunca ben ve diğer sürücüler yol veriyoruz o sıkışıklıkta.3-5 vasıta ilerde bir araç dikkatimi çektii,inan yerinden oynamıyo.baktım telde konuşuyo sürücüsü tabii bildirmek şart oldu bana.köprü girişinde her zaman polis bulunur ondan herhalde bi kaç dk içerisinde gelip uyardılar araç sahibini.dikkate alınmış olmak hoşuma gitti doğrusu.yaa en azından uyarı alıyorlar yaa bu da yeter..

Son düzenleme:
hayır bana sadece plakasını ve mevki sordular canım.zaten artık her yerde mobese var bu şekilde takip edilebiliyor.

nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama ben ist.dayım ve bir anımı anlatayım sana .bundan 2 yıl öncesindeydi sanırım and.yakasından karşıya geçerken altunizade tarafında köprü istikametinde yoğun trafik vardı.arkadan gelen ambulansın sirenini duyunca ben ve diğer sürücüler yol veriyoruz o sıkışıklıkta.3-5 vasıta ilerde bir araç dikkatimi çektii,inan yerinden oynamıyo.baktım telde konuşuyo sürücüsü tabii bildirmek şart oldu bana.köprü girişinde her zaman polis bulunur ondan herhalde bi kaç dk içerisinde gelip uyardılar araç sahibini.dikkate alınmış olmak hoşuma gitti doğrusu.yaa en azından uyarı alıyorlar yaa bu da yeter..

Bu cevap iyi oldu, teşekkürler. Ben anadolu yakasındayım, snacaktepe-ferhatpaşa mevkiinde oldu bu olay. Arayacağım bakalım.

Back
X