Trafikte ‘silah gösterdiği’ kişi savcı çıkınca...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Trafikte ‘silah gösterdiği’ kişi savcı çıkınca...
Yol verme tartışması yaşadığı sürücü Cumhuriyet Savcısı çıkan müzik şirketi sahibi Murat Zeren, ‘silahla tehdit’ suçundan tutuklandı
Sitene Ekle

İstanbul Büyükçekmece’de trafikte yol verme tartışması yaşadığı sürücü Cumhuriyet Savcısı çıkan müzik şirketi sahibi Murat Zeren, ‘tehdit’ suçundan tutuklandı. Şikâyetçi Savcı Yavuz Beyaztaş’ın anlatımına göre olay şöyle gelişti; Zeren, yol hakkı Beyaztaş’ta olmasına rağmen otomobiliyle savcının aracını sıkıştırdı. Ardından önüne geçip fren yaparak aracını durdurdu. Savcı Beyaztaş aracından indiği sırada sanık kapıyı açıp, elindeki beyaz renkli silahın mekanizmasını çekerek dolduruş yaptı. Bunu gören Beyaztaş kimliğini gösterip savcı olduğunu söyledi. Zeren ise araçtan inmekten vazgeçip kaçtı. Bir süre aracı takip eden Savcı, 155’i arayıp şikâyette bulundu.

Gözaltına alınan Murat Zeren’in evinde ve otomobilinde mahkeme kararıyla arama yapıldı. Otomobilinde kurusıkı tabanca bulundu.

‘KİMİNLE UĞRAŞTIĞINI BİLİYOR MUSUN?’

Suçlamaları kabul etmeyen Murat Zeren ise, olayı şöyle anlattı: “Önümde çok yavaş seyrediyordu. Sollamak istedim, yol vermedi. Ben de hızlandım önüne geçtim. Bekle işareti yaptı, durdum. ‘Ben cumhuriyet savcısıyım, kiminle uğraştığını biliyor musun’ dedi. Ben de ‘Vatandaşım’ dedim. ‘İleride bekle ifadeni alacağım, hakkında işlem yapacağım’ dedi. Evime gittim. Kesinlikle silah çekmedim, tehdit etmedim...” dedi.

Zeren, 7 Haziran’da ‘silahla tehdit’ suçundan tutuklandı. Avukatı Funda Sadıkahmet Alp, müvekkilinin tehdit içeren söz söylemediğini, silah göstermediğini belirterek tutuklamaya itiraz etti. Alp’in “sadece adli para cezası gerektiren ve hapis cezasının üst sınırı 2 yıldan fazla olmayan suçlarda tutuklama kararı verilemez” diyerek yaptığı 10 tahliye talebi de reddedildi.

http://www.milliyet.com.tr/trafikte-silah-gosterdigi-kisi-gundem-2265334/

Hahahajajajajajajaj mükemmel olayyy
Keşke orada olup gorseydim suratıni. Tutuklandıgi ani filan ohhhhhh

İyi olmuş, silahı beline takan güç bende artık diye geziyor.. Trafikte isteyen istediğine bağırıyor çağırıyor, herkes kendini bilsin artık ya...

ilahi adalet bu olsa gerek

Silahla erkekliklerini ispatlıyor, delikanlı oluyorlar ya... Bunun delikanlılığı şeyine kaçmıştır artık savcıyı gördüğü an.
Ne saçma insanlar, trafikte silah çekmek nedir ya? Vahşi batıda yalnız kovboy sanki, oksijen israfı.

İyi olmuş.

bu trafik magandalarından gına geldi artık, altına arabayı çeken kendini yolların prensi sanıyor

ramazan sıcak istanbul trafiği = dakikada bir olay

Oh çok güzel olmuş akıllanır bi daha.
Ama bu tutuklanmaları normal vatandaş için de yapsalar keşke.
Bıçaklayan adamlar gözaltına alınıp serbest bırakılmasa. Mesela geçen günkü öğretmen bir kadınla yine trafik meselesi yüzünden kavga edip kadının babasını bıçaklayan pisliklerde olduğu gibi.

İşyerinden bi arkadaşımız bunun gibi bir maganda yüzünden trafikte kurşunlanarak öldürüldü
En ağır cezayı hakediyor bu yaratıklar

Allah Rahmet Eylesin.. Birkaç böyle haber yapılsa, cezalar yeterli olsa zaten cesaret edemezler...

Trafikta bu mangandalar aslında cinsel hayatı yolunda olmayanlarmış

Ayy ne güldüm. Bahtsız bedeviye bak. Onüç milyon kişi içinde silahıyla tam hava yapacağım derken karşına savcı çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…