Trajikomik komşuluk ilişkileri

Merhaba arkadaşım,ellerine ve emeğine sağlık,harikaydı doğrusu.

wildrose valla çok hoştu.benim de alt komşum aynen böyle.tv izlesem benim kapıya hücum ediyo.komşuluk ilişkileri çok enteresan gerçekten.

wildrose valla çok hoştu.benim de alt komşum aynen böyle.tv izlesem benim kapıya hücum ediyo.komşuluk ilişkileri çok enteresan gerçekten.

Altta kalanın canı çıksın diye boşuna dememişler zaten.Eşimin abisi ile biz altlı üstlü oturuyoruz ve onların 6 yaşlarında fırlamamı fırlama bir oğlan çocukları var.Dolayısıyla biz altta oturduğumuz için bu konuda çok dertliyim aslında,eşim arada sırada söylendi ama çocukerkil bir aile oldukları için halen bir düzelme yok.İnan bazen deprem oluyo diye dışarı fırlıyoruz,güm diye her hareketlenme de avizemiz fıldır fıldır sallanıyo vallahi..
Aman be,ses çıkartamıyosun işte,abisi olunca birde..

Benim komşularım bi harika.Asla şikayet etmezler.

Burası bizim apartman valla da billada...İnşallah sonumuz böyle olmaz....

güzeldi bemimde ufak cocuğum olduğu halde gece 10 dan sonra pek sesimiz olmaz alttaki komşularım bizden çok memnundur

güzeldi bemimde ufak cocuğum olduğu halde gece 10 dan sonra pek sesimiz olmaz alttaki komşularım bizden çok memnundur

BU DUYARLI VATANDAŞLIĞINIZI TEBRİK EDERİM.HERKES SİZİN GİBİ OLSA KEŞKE.SAYGI DUYUP ALT KATLARDA BİR İNSANIN YAŞADIĞINI HATIRLARINDAN ÇIKARMASALAR KEŞKE...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…