Tramvaya binerken beni iten kız

ladymadyninablasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
1.331
3.783
133
Bir kişilik bile yer kalmayan tramvaya bilebilmek için arkamdan iten kız umarım buralarda takılıyorsundur ve okursun. Sen dışardan bakınca insana benziyorsun ama bana olan bakışlarından içinde yırtıcı bir hayvan olduğunu düşünüyorum. Her zaman böyle davranışlar sergiliyorsan ya evden çıkma ya da tedavi ol. Zira gün gelir birisinden güzel bir dayak yersin. Ben sana yaslanarak yolculuk yapmayı tercih ettim, zaten başka şansımda yoktu.

Evet hanımlar böyle bir olay geldi başıma. İnsanlar mı manyak yoksa bende mi tuhaflık var. Neredeyse hergün bir manyak beni dumur ediyor. Bir gün öncesinde koltuk değnekli bir kıza tramvaya binmesi için öncelik vermişken ertesi gün başıma bu olay geldi. Buna binemediysen bir sonrakine binersin. Önündekini adamların üstüne itip binmeye çalışmak nasıl bir fikirdir. Birde yaptığı normalmiş gibi bana cevap veriyor; sen bin sonrakine diyor. Azıcık utan da sus değil mi? Yaşı da küçük değil 25-30 arası bir şeydi. Adamla kızın arasında sıkıştım. Sıkıştım dedim çantanı indirirsen sıkışmazsın diyor. Böyle insan görünümlüleri toplasın belediye. Aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Valla o tramvay savaşları çok kanlı medeniyet sökmüyor ne yazık ki kız da duruma fazla adapte olmuş anlaşılan:) Sorun kız da değil bu durumlarda kişilere kızamıyorum ben geçmiş olsun size tabi.

Hergün biniyorum yer yoksa sonrakini bekliyorum. Sık sık geliyor zaten. Eve 5 dk erken gidicem diye kimseyi itemem.

Hahahah beni güldürdünüz gerçekten :KK48:
Çok haklısınız bu konuda insanlar gün geçtikçe kabalaşıyor bu benimde çok başıma geliyor malesef sadece tramvay da değil normal yürürken bile önüne bakmadan çarpıp geçen özür bile dilemeden yoluna devam eden o kadar insan var ki. Keşke bunlar gibilerin soyu yok olsa diyorum bazen.

Hahahah beni güldürdünüz gerçekten :KK48:
Çok haklısınız bu konuda insanlar gün geçtikçe kabalaşıyor bu benimde çok başıma geliyor malesef sadece tramvay da değil normal yürürken bile önüne bakmadan çarpıp geçen özür bile dilemeden yoluna devam eden o kadar insan var ki. Keşke bunlar gibilerin soyu yok olsa diyorum bazen.

Ben öylesine alıştım maalesef. Geçenlerde ofisten çıktım binanın içindeyim daha. Birisi arkamdan bana çarptı arkamı döndüm adam sanki ben çarpmışım gibi hareket yaptı. Yanında da arkadaşları var. Onlarla konuşurken beni görmedi mi yoksa koşuyordu da yanlışlıkla mı oldu ne oldu nasıl çarptı anlamadım. Kız arkadaşlarından biri bir şey dedi ne demek istedi onu da anlamadım. Adama bakakaldım öyle bir şey diyemedim.

Bir kişilik bile yer kalmayan tramvaya bilebilmek için arkamdan iten kız umarım buralarda takılıyorsundur ve okursun. Sen dışardan bakınca insana benziyorsun ama bana olan bakışlarından içinde yırtıcı bir hayvan olduğunu düşünüyorum. Her zaman böyle davranışlar sergiliyorsan ya evden çıkma ya da tedavi ol. Zira gün gelir birisinden güzel bir dayak yersin. Ben sana yaslanarak yolculuk yapmayı tercih ettim, zaten başka şansımda yoktu.

Evet hanımlar böyle bir olay geldi başıma. İnsanlar mı manyak yoksa bende mi tuhaflık var. Neredeyse hergün bir manyak beni dumur ediyor. Bir gün öncesinde koltuk değnekli bir kıza tramvaya binmesi için öncelik vermişken ertesi gün başıma bu olay geldi. Buna binemediysen bir sonrakine binersin. Önündekini adamların üstüne itip binmeye çalışmak nasıl bir fikirdir. Birde yaptığı normalmiş gibi bana cevap veriyor; sen bin sonrakine diyor. Azıcık utan da sus değil mi? Yaşı da küçük değil 25-30 arası bir şeydi. Adamla kızın arasında sıkıştım. Sıkıştım dedim çantanı indirirsen sıkışmazsın diyor. Böyle insan görünümlüleri toplasın belediye. Aklıma geldikçe sinirleniyorum.
okul kantinin den kızım yiyecek alamıyor itekleyenler yüzünden sabah okula bırakırken ben de kantine gidip ısmarlıyorum ama koca kadın beni bile ittiriyorlar çocuklar uyanıklık yapmaya çalışıp uyarınca da söyleniyorlar arkamdan da neler diyorlardır.çocuklar da suç yok ya da gençler de aile öyle yetiştırıyor adına da unanıklık kendini ezdirmeme diyorlar

Böyle insanlara ben de sınır oluyorum
Acelesi varsa vakitli çıksın bu ne ya
Sanki tek tramvay o mu
Şaka gibi

dediklerinizde çok haklısınız acelesi vardıysa da söyleyebilirdi ittirmeden. benim yaşadığım ilde mesela insanlar kesinlikle inenleri bekler önce ki bu muhteşem bir şey. ama sonra binerlerken neredeyse kapı kapanacaktır hala uyuş uyuş binerler. ben de buradan bu uyuşanlara seslenmek istiyorum. uyuşan metro binicileri, lütfen arkanızdaki insanlara acaba bugün kapıya sıkışmadan önce binebilecek miyim stresi yaşatmayın : (

Back
X