Tek tek aynı şeyleri yazmak istemedim. Normalde sakinim ve asgari nezaket çerçevesindeyimdir insanlarla olan ilişkilerimde. Ama saygısız ve aptal insanlara tahammülüm yoktur eğer karşıdaki böyle bir davranış gösterirse bir daha aynısını yapmadan iki kere düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı davranışlar beni inanılmaz irrite eder ve elim ayağım titremeye başlar sinirden. Ben sinir küpü olacağıma beni o hale getiren olsun çok da umrumda olmayan bir durum.
Medeniyet ve özgürlük başkalarının kişisel alanına girildiği anda biter. Biri birilerinin alanına girmeyi haklarını yok saymayı kanıksamışsa bir yerde buna dur demek gerekir. Eğer bu tarz davranışlara tepki veremeyecek kadar acizseniz öyle devam edin o sizlerin bileceği iş benim bakış açım da bu.
Ek olarak burada anonim nickler altında hepiniz hakkınızı arayabiliyorsunuz çok bilinçli terbiyeli insanlarsınız gerçek hayatta birinin size veya başka birine kabalık yaptığını gördüğünüzde kafanızı eğip gitmeyi tercih edersiniz. Kullandığım kelimeler hoş olmayabilir ama o an için istediğim etkiyi yaratacak şeyleri kullanmaktan çekinmem ben. Siz de gün içinde karşılaşıp tepki veremediğiniz kaçtığınız olayların duyarını akşam internetten kasarsınız artık.