Tramvaya binerken beni iten kız

Çok güzel duyar kastın gerizekalı aferin. Ne kadar medeni bir insan olduğunu gösterme fırsatı doğdu sana da bravo iyi değerlendirdin.
yani şu yazdıklarınızdan sonra gerçekten birini trenin altına atabileceğinize inandım. keşke sizde metroda falan birilerini itekleseniz ama böyle şeyler yapmasanız bence daha iyi.

Çok güzel duyar kastın gerizekalı aferin. Ne kadar medeni bir insan olduğunu gösterme fırsatı doğdu sana da bravo iyi değerlendirdin.

Yazdığım mesaj ne kadar haklı çıktı bakın gördünüz mü ? Demek istediğim şey bu işte diyecek laf bulamayınca en kolayı hakaret etmek .

Ve bu hakaret içerikli mesajın aynı zihniyet tarafından beğenilmesi .Koca bir alkış sizlere
Burada bu sekilde hakaret edilebiliyor mu! Bence sikayet etmelisiniz... Mune Mune bilginiz olsun diye sizi de etiketliyorum

toplu taşımalarda piremsesliği bir kenara bırakacaksınız.ve evet o çantayı indirince gerçekten yer açılıyor.belki acelesi var? bir sonraki tramvaya binmek bile büyük zaman kaybı sağlıyor bundan haberiniz yok herhalde.biraz bitiş yanındakine ölmezsin.özellikle iş saatlerinde biraz anlayış.küçük dediğiniz insan da gayet yetişkin biri ama gerek sizin ona küçük demeniz gerekse laflarınızdan anladığım kadarıyla teyzecim bunlar hep menopozdan oluyor geçer.

22 yaşındayım, biri bunu bana yapsa sinirlerime hakim olmamayıp döverim. Kim menapoza girmiş gösteririm yani.

Tek tek aynı şeyleri yazmak istemedim. Normalde sakinim ve asgari nezaket çerçevesindeyimdir insanlarla olan ilişkilerimde. Ama saygısız ve aptal insanlara tahammülüm yoktur eğer karşıdaki böyle bir davranış gösterirse bir daha aynısını yapmadan iki kere düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı davranışlar beni inanılmaz irrite eder ve elim ayağım titremeye başlar sinirden. Ben sinir küpü olacağıma beni o hale getiren olsun çok da umrumda olmayan bir durum.

Medeniyet ve özgürlük başkalarının kişisel alanına girildiği anda biter. Biri birilerinin alanına girmeyi haklarını yok saymayı kanıksamışsa bir yerde buna dur demek gerekir. Eğer bu tarz davranışlara tepki veremeyecek kadar acizseniz öyle devam edin o sizlerin bileceği iş benim bakış açım da bu.

Ek olarak burada anonim nickler altında hepiniz hakkınızı arayabiliyorsunuz çok bilinçli terbiyeli insanlarsınız gerçek hayatta birinin size veya başka birine kabalık yaptığını gördüğünüzde kafanızı eğip gitmeyi tercih edersiniz. Kullandığım kelimeler hoş olmayabilir ama o an için istediğim etkiyi yaratacak şeyleri kullanmaktan çekinmem ben. Siz de gün içinde karşılaşıp tepki veremediğiniz kaçtığınız olayların duyarını akşam internetten kasarsınız artık.
şiddete karşıyım fakat umarsızca başkalarının haklarını gaspedenlere karşı kendini koruyanları da saygıdeğer buluyorum. sana tokat atana diğer yanağını çevir tavrı bu zamanda çok normal değil. ayrıca bunu savunan kişilerin de bunu gerçek hayatlarında asla uygulamadıklarına eminim. başkasına akıl vermek kolay geliyor.

toplu taşımalarda piremsesliği bir kenara bırakacaksınız.ve evet o çantayı indirince gerçekten yer açılıyor.belki acelesi var? bir sonraki tramvaya binmek bile büyük zaman kaybı sağlıyor bundan haberiniz yok herhalde.biraz bitiş yanındakine ölmezsin.özellikle iş saatlerinde biraz anlayış.küçük dediğiniz insan da gayet yetişkin biri ama gerek sizin ona küçük demeniz gerekse laflarınızdan anladığım kadarıyla teyzecim bunlar hep menopozdan oluyor geçer.
şartlar ne kadar olumsuz olursa olsun bir insanın bedenine dokunamazsınız haksızca. kadını itip arkadan onun yerine konmak ne kadar insani. kadın canının yandığını ifade ediyor siz onu prenseslikle itham ediyorsunuz. ayrıca bir de menopoza girmiş diye alay ediyorsunuz. yazdıklarınızdan ben utandım. unutmayın yaşattığınızı çekmeden ölmezsiniz. bir gün sizde menopoza gireceksiniz. ettiğiniz kötü cümleler sizi bulmasın dikkat edin.

Bir şey mi olmuştu acaba acelesi,hastası falan mı vardı ? Dışardan çok kötü görünüyor ama belki o gün gergindir.İnsanların içini bilemiyoruz.

Back
X