- 2 Eylül 2022
- 52
- 13
- 8
- 25
- Konu Sahibi beeyazMelek
2 tane 6.gun blast embiryo 7. Günüm idrarda silik çıktı pozitif mi sizce ne hissedecegimi bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy insallah pozitifi gorurusun canım rabbim gonlune gore versin2 tane 6.gun blast embiryo 7. Günüm idrarda silik çıktı pozitif mi sizce ne hissedecegimi bilemiyorum
Dondurulmuş embriyomu canım yoksa Çatlatma iğnesi kullandinmi bu ay.canım bence pozitif o silik çizgi boşuna çıkmaz2 tane 6.gun blast embiryo 7. Günüm idrarda silik çıktı pozitif mi sizce ne hissedecegimi bilemiyorum
Dondurulmuş cnm çatlatma iğnesi yokDondurulmuş embriyomu canım yoksa Çatlatma iğnesi kullandinmi bu ay.canım bence pozitif o silik çizgi boşuna çıkmaz
Sağol canm inşallah.Rabbim isteyen herekese nasip etsinAyyyy insallah pozitifi gorurusun canım rabbim gonlune gore versin![]()
Pozitif ve hamilesin büyük ihtimalle
Canım bariz belli Allahın izniyle hamilesin sen , iğnede yapmamışsın hamilesin inşaAllah, pozitif düşün pozitif olsun.bende gecen sene aynı şekilde transferden 5 gün sonra test yapmıştım blastosit transferiydi ve pozitif çıkmıştı ama 8.haftada düşük yapmıştım
Sağol cnm inşallah devamı gelirPozitif ve hamilesin büyük ihtimalleAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim de bu şekilde çıkmıştı. 7. gün kan testi yaptırmış
Pozitif ve hamilesin büyük ihtimalleAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim de bu şekilde çıkmıştı. 7. gün kan testi yaptırmıştım
Geçmiş olsun canım . kanda artışı nasıldı takip ettirmişmiydinCanım bariz belli Allahın izniyle hamilesin sen , iğnede yapmamışsın hamilesin inşaAllah, pozitif düşün pozitif olsun.bende gecen sene aynı şekilde transferden 5 gün sonra test yapmıştım blastosit transferiydi ve pozitif çıkmıştı ama 8.haftada düşük yapmıştım
Canım bariz belli Allahın izniyle hamilesin sen , iğnede yapmamışsın, pozitif düşün pozitif olsun.bende gecen sene aynı şekilde transferden 5 gün sonra test yapmıştım blastosit transferiydi ve pozitif çıkmıştı ama 8.haftada düşük yapmıştım
Herşey gayet iyiyiydi kan artışıda gayet düzenliydi ama bir adet kanaması başladı kontrole gittim bebek iyi herşey yolunda dediler. 2 gün sonra tekrar gittim kanama çoğalmıştı yine bebek iyi dediler ertesi akşam kanama çoğaldı parlaçalar büyük büyük gelmeye başladı tekrar gittim bu sefer bebek düşmüştü .Geçmiş olsun canım . kanda artışı nasıldı takip ettirmişmiydin
Benimde aynı böyle çıkmıştı 8. Gün
Yaa cnm ya .inşallah nasip olur o duyguyu tadariz . Bende ikinci denememde pozitifi gördüm ama kanda beta düzensiz artıyordu keseyi de gördük ama gelişimi durduCanım bariz belli Allahın izniyle hamilesin sen , iğnede yapmamışsın, pozitif düşün pozitif olsun.bende gecen sene aynı şekilde transferden 5 gün sonra test yapmıştım blastosit transferiydi ve pozitif çıkmıştı ama 8.haftada düşük yapmıştım
Herşey gayet iyiyiydi kan artışıda gayet düzenliydi ama bir adet kanaması başladı kontrole gittim bebek iyi herşey yolunda dediler. 2 gün sonra tekrar gittim kanama çoğalmıştı yine bebek iyi dediler ertesi akşam kanama çoğaldı parlaçalar büyük büyük gelmeye başladı tekrar gittim bu sefer bebek düşmüştü .kısmet işte herşey yolunda giderken düştü .Allah nasip ettirmeyecekmiş
Şuan ne durumdasın canımBenimde aynı böyle çıkmıştı 8. Gün![]()
37 haftalık oldum transferin 11. Günü de betam 200 du siz tekrar test yaptınız mı?Şuan ne durumdasın canım![]()
37 haftalık oldum transferin 11. Günü de betam 200 du siz tekrar test yaptınız evde tekrar baktım id
Hayırlı olsun inşallah tamamına ersin9.gunumde idrarda tekrar baktım baya köyü çıktı.simdi 12.gunum pazartesi gününü bekliyorum kanda bakacagiz
Hayırlı olsun inşallah tamamına ersin