tranferin 11.günü

kalp1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
13
0
16
Çanakkale
Merhabalar arkadaşlarben aranıza yeni katıldım.Benim bu ay ilk tüp bebek denemem.Bugün tranferin 11. günü çok çok heyecanlıyım .Yarın pazar olduğu için pazartesiyibeklemek zorundayım.8. ve 9 günlerde hafif kahverengi lekeler oldu fakat sonra kesildi acaba sonuç ne olucak.Hiç regl olmasamda sonuç negatif olabiliyor mu?Nolur bana cevap verin çok heyecanlıyım...

hayırlı olsun inşallah başka denemen olmadan bebeğin bu denemede olur
11. gün pozitif veya negatif olduğu bellidir
hafif kahverengi kanamalar tutunma belirtiside olabilir
inşallah sonucun pozitiftir ve sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine

çook teşekkür ederim eylül8 umarım dediğin gibi olur.Ama merak ettiğim şey regl olmadığım için kesin hamileyim diyemeyiz dimi?Bu arada senin kaçıncı denemen ya da bebeğine kavuştun mu? :))

Merhabalar arkadaşlarben aranıza yeni katıldım.Benim bu ay ilk tüp bebek denemem.Bugün tranferin 11. günü çok çok heyecanlıyım .Yarın pazar olduğu için pazartesiyibeklemek zorundayım.8. ve 9 günlerde hafif kahverengi lekeler oldu fakat sonra kesildi acaba sonuç ne olucak.Hiç regl olmasamda sonuç negatif olabiliyor mu?Nolur bana cevap verin çok heyecanlıyım...

merhaba dün benim test günümdü taransferden sonra ve sonuç negatif hala regl olmadım doktorum iki gün sonra yine test yaptırmamı söyledi bana

merhaba dün benim test günümdü taransferden sonra ve sonuç negatif hala regl olmadım doktorum iki gün sonra yine test yaptırmamı söyledi bana

Merhaba , Negatif olmasına çok üzüldüm insan regl olmayınca haklı olarak ümitleniyor.Umarım 2 gün sonra pozitif çıkar :)Senin ilk denemenmiydi?

çook teşekkür ederim eylül8 umarım dediğin gibi olur.Ama merak ettiğim şey regl olmadığım için kesin hamileyim diyemeyiz dimi?Bu arada senin kaçıncı denemen ya da bebeğine kavuştun mu? :))

regl olmadığın için inşallah hamilesindir canım
ben yarım kalan denememide sayarsam 5 kere tüp bebek denedim
2. de hamileydim bebeğimi kaybettim sonrakilerde olmadı
öncesinde doğal 2 gebelikten düşüüm oldu
ama 6. tüp bebeğe gitmeden 1ay önce MUCİZEM geldi
doğal HAMİLE olduğumu öğrendim allahıma binlerce şükür
15 gün sonra inşallah yavrumu kucaklıycam
allahım her isteyene nasip etsin inşallah..

Eylül harika çoook çok sevindim ,gerçekten isteyince bişekilde oluyor demek ki ,işallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:)Bende yarın test yaptırıcam umarım pozitif olur.....

Eylül harika çoook çok sevindim ,gerçekten isteyince bişekilde oluyor demek ki ,işallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:)Bende yarın test yaptırıcam umarım pozitif olur.....

cnm büyük ihtimalle tutunma kanaması yaşadın.inşallah yarında pozitifi görürsün.dualarım seninle....

çok teşekkürler angel78:)) umarım hamileyimdir.Bu gece geçmiyor , çok heyecanlıyım.Yarın testin sonucuna nasıl bakıcam bilmiyorum.Çok pozitif düşünmemeye çalışıyorum sonra çok üzülmeyelim diye off çok zormuş umarım yarın herşey güzel olur.Sende mi tüp bebek denedin?

kızlar bu msjlar için hepinize çoooook teşekkürler insanın gerçekten ihtiyacı oluyor.Umarım hepimizn duaları kabul olur:)

canım inş bugün pozitif sonucunu alırsın bizede haber vermeyi unutma dualarımız seninle hatta sizinle.

regl olmadığın için inşallah hamilesindir canım
ben yarım kalan denememide sayarsam 5 kere tüp bebek denedim
2. de hamileydim bebeğimi kaybettim sonrakilerde olmadı
öncesinde doğal 2 gebelikten düşüüm oldu
ama 6. tüp bebeğe gitmeden 1ay önce MUCİZEM geldi
doğal HAMİLE olduğumu öğrendim allahıma binlerce şükür
15 gün sonra inşallah yavrumu kucaklıycam
allahım her isteyene nasip etsin inşallah..

maaşallah böyle duyunca insan umutlanıyo Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım. Sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi acaba? Ben de 6 kere tüp bebek yaptım şimdi normal yolla olur mu acaba diyorum...

Arkadaşlar sonuç negatif ,çok üzgünüm.....

Çok geçmiş olsun canım ama senin hafif lekelenmen olmuş ve adet olmamışsın nası olduda negatif oldu anlamadım :( Değerin kaç çıktı canım dr.un ne dedi bu konuda? Acaba bikez daha mı yaptırsan ki? Gerçi seni umutlandırmak istemem ama... Hayırlısı olsun inşallah.

Arkadaşlar sonuç negatif ,çok üzgünüm.....

şuan söyleyecek hiçbişey bulamıyorum çok üzüldüm canım,4 negatif almış biri olarak sana hiç bir sözün teselli olmayacağını biliyorum,ama inanki biraz zaman geçince kendini toparlayıp yeniden umutlarının yeşereceğini göreceksin, rabbim birdaha kimseye negatif sonucu göstermesin çok geçmiş olsun canım.

Sağolun arkadaşlar , insan gerçekten çok üzülüyor.Crinone jel zaten regl i geciktiren bişey yan etkilerinde yazıyor.Zaten 13. gün test yaptırdık sonucu beklemeye başladık eşimle ve o an regl oldum :(İşte o an çok kötü bi an.Neyse napalım kader , ama vazgeçmemek gerek elbet bir gün olucak diye ümit ediyorum Hayırlısı....Herkese bu zorlu yolda sabır diliyorum , haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar umarım bol bol pozitif haberi alırım:)

Sağolun arkadaşlar , insan gerçekten çok üzülüyor.Crinone jel zaten regl i geciktiren bişey yan etkilerinde yazıyor.Zaten 13. gün test yaptırdık sonucu beklemeye başladık eşimle ve o an regl oldum :(İşte o an çok kötü bi an.Neyse napalım kader , ama vazgeçmemek gerek elbet bir gün olucak diye ümit ediyorum Hayırlısı....Herkese bu zorlu yolda sabır diliyorum , haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar umarım bol bol pozitif haberi alırım:)

hayırlısı olsun canım Rabbim inşallah normal yoldan gönderir sana da bana da hepimize de...

maaşallah böyle duyunca insan umutlanıyo Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım. Sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi acaba? Ben de 6 kere tüp bebek yaptım şimdi normal yolla olur mu acaba diyorum...

bizim tüp bebek yaptırmak için belirgin bir sebebimiz yoktu zaman içinde oldu
31 yaşında evlendim 33 yaşında peşpeşe 2 düşük yaşadım
birkaç ay sonra dr a gittik tabi öncesinde de gitmiştik dr yumurta takibi yapalım dedi
olmadı kistler oldu sonra düzelince kapsamlbir merkeze gittik ben aşılama yapalım dedim
dr erken daha dedi ben ısrar ettim yaş geçiyor diğe düşündüğümden oldu
aşılama olmadı yine kistler yine 4 ay düzelme süresi derken ben tüp bebeğe karar verdim
raporlada uğraşamam dedim dr yine erken sizin için dedi ben ısrar ettim sonuçta olmuyordu çocuğumuz ve ben bir an önce olsun istiyordum ve acayip stres yapıyordum benim en büyük sorunum stresti
1. tüpte olmadı 3 ay sonra 2. deneme yaptık oldu ama kaybettim
sonra genetik testlerde pıhtılaşma problemi çıktı 3. denemeyi yaptırdık olmadı
4. denemeye başladık ilaçlar yan etki yaptı bir sürü problem yaşadım bu yüzden tedavi yarım kaldı
5. denemeyi yaptık yine olmadı ama görünürde belirgin bir problem yok
pıhtılaşma problemim için iğne ve aspirin kullanıyordum
neyse 5. denee sonrası artık olmuyor dedim bıraktım ama daha sonra 6. deneme için yeni merkez arayışına girdim ve bir merkez bulduk tanıdık bir dr un arkadaşının yeriydi bize güven verdi kafam rahatladı
bütün hormon tahlillerim süperdi ben süperdim rahattım yazın yoğun iş temposuyla geçiyordu
ve ben 6. ya gitmeden 1 ay önce HAMİLE olduğumu öğrendim
yani en büyük mucizemiz geldi 36 yaşında
inşallah 10 gün sonra OĞLUMA kavuşucam inşallah herkes evladına kavuşur
herzaman umut vardır ve inşallah sende diğer anne olmak isteyen herkes mucizesine kavuşur

bizim tüp bebek yaptırmak için belirgin bir sebebimiz yoktu zaman içinde oldu
31 yaşında evlendim 33 yaşında peşpeşe 2 düşük yaşadım
birkaç ay sonra dr a gittik tabi öncesinde de gitmiştik dr yumurta takibi yapalım dedi
olmadı kistler oldu sonra düzelince kapsamlbir merkeze gittik ben aşılama yapalım dedim
dr erken daha dedi ben ısrar ettim yaş geçiyor diğe düşündüğümden oldu
aşılama olmadı yine kistler yine 4 ay düzelme süresi derken ben tüp bebeğe karar verdim
raporlada uğraşamam dedim dr yine erken sizin için dedi ben ısrar ettim sonuçta olmuyordu çocuğumuz ve ben bir an önce olsun istiyordum ve acayip stres yapıyordum benim en büyük sorunum stresti
1. tüpte olmadı 3 ay sonra 2. deneme yaptık oldu ama kaybettim
sonra genetik testlerde pıhtılaşma problemi çıktı 3. denemeyi yaptırdık olmadı
4. denemeye başladık ilaçlar yan etki yaptı bir sürü problem yaşadım bu yüzden tedavi yarım kaldı
5. denemeyi yaptık yine olmadı ama görünürde belirgin bir problem yok
pıhtılaşma problemim için iğne ve aspirin kullanıyordum
neyse 5. denee sonrası artık olmuyor dedim bıraktım ama daha sonra 6. deneme için yeni merkez arayışına girdim ve bir merkez bulduk tanıdık bir dr un arkadaşının yeriydi bize güven verdi kafam rahatladı
bütün hormon tahlillerim süperdi ben süperdim rahattım yazın yoğun iş temposuyla geçiyordu
ve ben 6. ya gitmeden 1 ay önce HAMİLE olduğumu öğrendim
yani en büyük mucizemiz geldi 36 yaşında
inşallah 10 gün sonra OĞLUMA kavuşucam inşallah herkes evladına kavuşur
herzaman umut vardır ve inşallah sende diğer anne olmak isteyen herkes mucizesine kavuşur

Amin canım Rabbim bizede göndersin inşallah mucizemizi, senin de oğlunu sana bağışlasın tamamına erdirsin inşallah... Umarım bende bigün buraya yazarım mucizem doğal yolla geldi diye :97:

Back
X