• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tranferin 2.gününde yeşil renkte akıntısı olan varmı? lütfen cvp yazarmısınız?

rmznnzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
35
0
86
Antalya
tranferin 2.gününde yeşil renkte akıntısı olan varmı? lütfen cvp yazarmısınız? endişelendim de biraz

transferin hayırlı olsun canım benim tam senin gibi olmadı ama yumurta toplamadan sonra akıntı ve kaşıntı olmuştu transferden sonrada devam etti sanırı mantar olmuştu ağrıda olunca doktor bir krem verdi onu kullandım 3 gün sonra biraz rahatladım ağrı yanma kaşıntı ve akıntımın çoğu geçmişti
seninde yeşil akıntı ise mantar da enfeksiyonda olabilir bence hemen doktorunu ara belki ilaç falan verir de geçer
geçmiş olsun canım allah bebeğine kavuşturur inşallah

çok tşk ederim. cvp yazdığınız için sonucun ne olmuştu senin merak ettimde benim sonucum 4 ocakta belli olucak hayırlısı olur inşallah kib.

çok tşk ederim. cvp yazdığınız için sonucun ne olmuştu senin merak ettimde benim sonucum 4 ocakta belli olucak hayırlısı olur inşallah kib.

mr benim transferimin 18 günü 4 gün önce tahlil yaptırdım pozitif cıktı hemde degerim cok yüksek cogul gebelik dedi insallh sende iyi sonuc alırsın benim akıntım olmadı ama sancım cok vardı sormak istedigin birsey varsa her zaman yanında olmak isterim:nazar:

canım benim sonucum pozitifti ama 8. haftada kalp atımı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım daha 1 ay bile olmadı yeni yeni kendimi toparladım 2. denememdi
inşallah 4 ocakta mutlu haberini alırsın ve bebeğin seni önce 9 ay sonra bir ömür boyu bırakmaz hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

mr benim transferimin 18 günü 4 gün önce tahlil yaptırdım pozitif cıktı hemde degerim cok yüksek cogul gebelik dedi insallh sende iyi sonuc alırsın benim akıntım olmadı ama sancım cok vardı sormak istedigin birsey varsa her zaman yanında olmak isterim:nazar:

sevgili horasan çooook tebrik ederim allahım bebeklerini kucağına sağlıklı bir şekilde almanı da nasip etsin

hepinize cok teşşekkür ederim beni yanlız bırakmadığınız için inş. bende pozitif sonucu alırım 4 ocak ta, cok heyacanlıyım uyuyamıyorum ya vakitte gecmiyor.pazartesi evime dönücem ucak la inş. birşey olmaz bugün transferimin 3. günü doktor 5. günü gidebilirsin dedi allaha emanetiz artık. siz hep yattınız mı 12 günü nasıl gecirdiniz test için hepiniz 12 günümü beklediniz erken yaptıran olmadı mı :) cok soru sordum kusura bakmayın ilk tüp bebegim o yüzden herşeyi merak ediyor cvp larınızı bekliyorum

canım benim seni cok iyi anlıyorum sakin ol beklemekten baska elimizden birsey gelmiyor bende yattım istirat ettim sende iyi haber alırsın insaallah iyi haberini bekliyorum

hepinize cok teşşekkür ederim beni yanlız bırakmadığınız için inş. bende pozitif sonucu alırım 4 ocak ta, cok heyacanlıyım uyuyamıyorum ya vakitte gecmiyor.pazartesi evime dönücem ucak la inş. birşey olmaz bugün transferimin 3. günü doktor 5. günü gidebilirsin dedi allaha emanetiz artık. siz hep yattınız mı 12 günü nasıl gecirdiniz test için hepiniz 12 günümü beklediniz erken yaptıran olmadı mı :) cok soru sordum kusura bakmayın ilk tüp bebegim o yüzden herşeyi merak ediyor cvp larınızı bekliyorum

tahlil icin dk dedigi günü bekle zor ama bekle benimde ilk denememdi ins sende sonuc alırsın nasılsın sancın varmı benım cok sancım vardı dk tutarsa sancı cok olur dedi gercektende öyle oldu kii.bnaniknanik

karnım çok sancılanıyor belim ağrıyor onunda çok yatmaktan oluyor diye düşünüyorum. sende kendine iyi bak arasıra bana yazarsan sevinirim... benim adım nazlı bu arada

Back
X