Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşk ederim. cvp yazdığınız için sonucun ne olmuştu senin merak ettimde benim sonucum 4 ocakta belli olucak hayırlısı olur inşallah kib.
çok tşk ederim. cvp yazdığınız için sonucun ne olmuştu senin merak ettimde benim sonucum 4 ocakta belli olucak hayırlısı olur inşallah kib.
mr benim transferimin 18 günü 4 gün önce tahlil yaptırdım pozitif cıktı hemde degerim cok yüksek cogul gebelik dedi insallh sende iyi sonuc alırsın benim akıntım olmadı ama sancım cok vardı sormak istedigin birsey varsa her zaman yanında olmak isterim![]()
hepinize cok teşşekkür ederim beni yanlız bırakmadığınız için inş. bende pozitif sonucu alırım 4 ocak ta, cok heyacanlıyım uyuyamıyorum ya vakitte gecmiyor.pazartesi evime dönücem ucak la inş. birşey olmaz bugün transferimin 3. günü doktor 5. günü gidebilirsin dedi allaha emanetiz artık. siz hep yattınız mı 12 günü nasıl gecirdiniz test için hepiniz 12 günümü beklediniz erken yaptıran olmadı mı :) cok soru sordum kusura bakmayın ilk tüp bebegim o yüzden herşeyi merak ediyor cvp larınızı bekliyorum