Transfer 5. Gün çok silik çizgi

Umuthepolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
593
367
103
38
Kızlar dondurulmuş yumurta 5. Gün embriyosu buralardan okuyunca bende yapayım dedim 🥹5.gün gün içerisinde yaptım çok silik çizgi bana var gibi geliyor sizce kızlar

Eklentiler

• IMG_6012.webp
    IMG_6012.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_6011.webp
    IMG_6011.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Evet çizgiyi bende gördüm ama artmed ise yanlış gösteriyor başka marka yaparsanız daha iyi olu
Evet çizgiyi bende gördüm ama artmed ise yanlış gösteriyor başka marka yaparsanız daha iyi olur
days doktor
Evet çizgiyi bende gördüm ama artmed ise yanlış gösteriyor başka marka yaparsanız daha iyi olur
Days doktor test markası da bi kaç kişi bu markaya da güvenme yazmış bakalım şimdilik umutluyum inşallah olur teşekkür ederim 🙏🏼🥰

Arkadaşlar transferimin 7.günü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim bugün çıkmadı çok endişeliyim yaa

9. Gün yaptım negatif ama doktor ısrarla 14. Gün ver diyor geç tutunma olabilir diye daha önceki transferimde hep 9. Gün çıkmıştı

9. Gün yaptım negatif ama doktor ısrarla 14. Gün ver diyor geç tutunma olabilir diye daha önceki transferimde hep 9. Gün çıkmıştı
Kanda baktirmaniz daha güvenli geç tutunabilir doktorun dediği gibi kaçıncı gün embriyosu olduguda önemli

Back
X