Transfer esnasında embriyosu katatere geri çıkan var mı:((

UmudumAysima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
30
60
88
35
Bugün 3. Gün tek embriyo transferim yapıldı. Doktor kalitesi çok iyi dedi ve transfer işlemini gerçekleştirdi. Aynı anda hemşire de ultrasondan rahimi görüntülüyordu. Doktor işini bitirip hayırlı olsun deyip çıktı o sırada hemşire ultrasondan bakmaya devam ederken 5-10 saniye sonra hemen doktoru çağırın seslendi. "Embriyo geri çıktı dedi" doktor tekrar geldi ben tabi şok oldum boyle birşey hiç duymamıştim daha önce. bana sıkıntı yok olabilir böyle şeyler deyip tekrar yerleştiricez dedi. Sonra oturup yine bişeyler yapıp tamamdır dedi. İlk ana kadar moralim çok iyiydi ama sonrasında bu olan beni aşırı üzdü daha önce bunu yaşayan var mı veya duyan bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa çok sevinirim.

Valla böyle durumlar olmaması için alamnyada katater tekrar mercek altında makinada bakılıyor. Ona göre işlem bitti deniliyor . Umarım güzel sonuç alırsınız moralinizi bozmayın .

Valla böyle durumlar olmaması için alamnyada katater tekrar mercek altında makinada bakılıyor. Ona göre işlem bitti deniliyor . Umarım güzel sonuç alırsınız moralinizi bozmayın .
Evet öyle Birşey yapıldı embriyolog mercek altında tekrardan bir işlem yapıp getirdi doktor tekrar transfer etti. Aynısını yaşayıp pozitifi gördüm diyen birini duymaya o kadar ihtiyacım var ki. Yoksa bu durumu yaşayan tek kişi miyim bilmiyorum

Bugün 3. Gün tek embriyo transferim yapıldı. Doktor kalitesi çok iyi dedi ve transfer işlemini gerçekleştirdi. Aynı anda hemşire de ultrasondan rahimi görüntülüyordu. Doktor işini bitirip hayırlı olsun deyip çıktı o sırada hemşire ultrasondan bakmaya devam ederken 5-10 saniye sonra hemen doktoru çağırın seslendi. "Embriyo geri çıktı dedi" doktor tekrar geldi ben tabi şok oldum boyle birşey hiç duymamıştim daha önce. bana sıkıntı yok olabilir böyle şeyler deyip tekrar yerleştiricez dedi. Sonra oturup yine bişeyler yapıp tamamdır dedi. İlk ana kadar moralim çok iyiydi ama sonrasında bu olan beni aşırı üzdü daha önce bunu yaşayan var mı veya duyan bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa çok sevinirim.
Ayni şey benimde basima gelmisti embriyo kateterde takili kaldi tekrar labaratuvara goturup inceleme yapildi canlilik hala var denildi tekrar transfer edildi doktor ,embrriyolog hemsireler hepsi strese girdi tabi ben buz kesildim .doktorum cok umutluyum dedi ama malesef kocaman sifir negatif sonuc aldim.

Merhaba sonucunuz nasıl oldu?🌸

Arkadaşlar Allah'ın rızası için yardım edin transferden sonra tuvalette gittim 40 dakika sonra geldim sedyede uzandım 1.5 saat sonra eşim araba çağırdı arabaya binmek için kalktım giyindim çıktım akıntı olduğunu fark ettim arabaya bindim yine akıntı vardı birinci katı çıktım merdiven yoktu ama yavaş yavaş uzandım ve akıntım durdu şeffaf bir akıntıydı peçetede merkezde hemşireye sordum rahmi temizliyor o sıvı olabilir dedi ama doktorum inşallah embriyp düşmemiştir dedi sonuç negatif yardım edin düşmüş olabilir mi düşebilir mi

Arkadaşlar Allah'ın rızası için yardım edin transferden sonra tuvalette gittim 40 dakika sonra geldim sedyede uzandım 1.5 saat sonra eşim araba çağırdı arabaya binmek için kalktım giyindim çıktım akıntı olduğunu fark ettim arabaya bindim yine akıntı vardı birinci katı çıktım merdiven yoktu ama yavaş yavaş uzandım ve akıntım durdu şeffaf bir akıntıydı peçetede merkezde hemşireye sordum rahmi temizliyor o sıvı olabilir dedi ama doktorum inşallah embriyp düşmemiştir dedi sonuç negatif yardım edin düşmüş olabilir mi düşebilir mi
Transferden sonra 2 saat yattım . Ayağa kalktığımda su gibi bişey aktı bacağımdan şeffaf . Sorduğumda normal dediler . Rahim içini yıkıyorlar çünkü

Doktorum embriyo düşmüş olabilir dedi peçeteyle sildim bembeyazdı belli bile olmadı negatif oldu aklımda hep p soru acaba düştü mü cevabınız için teşekkür ederim sizin sonuç noldu

Merhaba,öncelikle hayırlısı olsun umarım güzel haberi alırsınız🌸🌸 benim doktorum transfer ettikten hemen sonra katateri çıkarmamıştı,aynı anda ultrasondan da takip ediliyordu. Hatta bir dk sonra tekrar kontrol etti embriyo yerine yerleşmiş mi diye,emin olduktan sonra çıkardı katater ve spekulum u. Ama bildiğim kadarıyla bu tür olaylarla transfer esnasında karşılaşılıyormuş. Doktorunuz da zaten yerine yerleştirmiştir merak etmeyin🌸 kendinizi strese sokmayın,olumlu düşünün,şansınız bol olsun 🙏

Sonuç negatif demişsiniz doktor mu dedi bunu? Çünkü rahme işlem yapılıyor neticede akıntı vb gelmesi normal değil mi?

Bende oldu , işlem oldu bıtdı ultarsonda bir terslık gorduler bır daha yapdılar rahımde kasılma var dendı dışarı atıyor , sonuç negatıf oldu

Doktor dedi embriyo düşmüş olabilir sonucum negatif oldu kafama o takıldı
Allah aşkına değiştirin o doktoru . O nasıl saçma bir düşünce . Rahimde akıntı normal yani ozaman her akıntı olduğunda düşücekmi embriyo. Gidin adam akıllı bir yerde yaptırın .

Yani önce katater kontrol edilmeliydi bir süre beklenmeli sonrasında tekrar bakılmalı USG ile rahme benim doktorum öyle yapmıştı .

Back
X