Transfer günü progestan fitil kullanılır mı?

mrsssssssss

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
25
12
8
34
Merhaba,
Transfer günü progestan fitil kullanılıyor mu acaba? Dr kullanmak gerek dedi diye anladım ama ikileme düştüm emin olamadım yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim

Merhaba,
Transfer günü progestan fitil kullanılıyor mu acaba? Dr kullanmak gerek dedi diye anladım ama ikileme düştüm emin olamadım yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim
Merhaba, transferden 5 gün önce başlamıştım hem fitil hem iğne olarak, transfer günü dahil

Merhaba,
Merhaba evet bende kullandım hatta transfer bitiminde hemen hemşire bir tane fitil yaptı bana günde 3 kere kullanıyordum ben

Merhaba,
Merhaba evet bende kullandım hatta transfer bitiminde hemen hemşire bir tane fitil yaptı bana günde 3 kere kullanıyordum ben

Bende sabah 8 de başlıyorum ilk almaya.
9 da transfer dedi hemen öncesi olduğu için emin olamadım
Hayır öyleyse alma öğlen al bidahaki saate al ben öyle yaptım sabah almamıştım benimde aynı öyleydi 5 gün önce oldum transferi sabah almayıp bidahaki saate 4 de aldım doktor da öyle dedi ben söyledim

Merhaba,
Merhaba transferim sabah erken saatte olduğu için bunu sormuştum. Koymanıza gerek yok transfer esnasında doktor bey koyar demişti. Sonrasında da o gün fitillere devam ettim.

Merhaba,
Transfer günü progestan fitil kullanılıyor mu acaba? Dr kullanmak gerek dedi diye anladım ama ikileme düştüm emin olamadım yardımcı olabilecek olan va

Merhaba,
Canim bende transferden önce kullanmaya başladım fitili. Ama tranfer günü ne yapmam gerektiğini söylemek için aradıklarında. Transfere gelirken fitili kullanmamam gerektiğini, yanimda getirmemi söylediler. İşlemden hemen sonrada fitile devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…