Transfer günü sizce hangisni yapmaliyim?

Saree166

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
288
177
33
27
Merhaba kızlar. 2 haftaya dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi olucam şuan estrofem ve bazı takviye ilaçlar kullanıyorum . Hemşire bana şans arttırıcı 3 işlem söyledi istediğimi yaptirabilirmisim
-embriyo glue
-gebelik aşısı
-kasilma serumu

Bana şuan en mantıklısı embriyo glue gibi geliyor ama onunla hamile kalan varmı yada bilginiz varsa söylerseniz sevinirim .

Maslak Acıbadem . Bunlar embriyonun tutma şansını arttırmak için yapılıyormuş bu ikinci tedavim bende ilk defa burda duydum
Aynen dediğiniz gibi bende sadece estrofem
Progestan dex coraspin ve folik asit kullanıyordum sadece .

Şaşırdım yeni yeni yöntemler deneniyor demek ki bilemedim 🤷‍♀️.

Embriyo glue neymiş.

Embriyo glue neymiş.
Embriyo yapıştırma demek mis 😂 şimdi kulağa kesin çözüm gibi gelmiyormu ? Bana öyle geliyor 🙈😂

Kanitlanmadiysa doktorlar neden öneriyor
Size bunu yapınca yüzde yüz başarı dediler mi

O anlamda demiştir arkadaş da .

Mutlaka vardır bir faydası yoksa dile getirilmez ama yeni yöntemler sanirim daha duyulmadigi için garip geliyor tabii 😁😁

Bende hep diyorum ki alınan numunelerle 5 gün buyutuyorlar ya diyorum laboratuvar ortamında 9 aya kadar getirip verseler 😁😁

Size bunu yapınca yüzde yüz başarı dediler mi

O anlamda demiştir arkadaş da .

Mutlaka vardır bir faydası yoksa dile getirilmez ama yeni yöntemler sanirim daha duyulmadigi için garip geliyor tabii 😁😁

Bende hep diyorum ki alınan numunelerle 5 gün buyutuyorlar ya diyorum laboratuvar ortamında 9 aya kadar getirip verseler 😁😁
Yani şans arttirici dediler yuzde yüz kesin çözüm degil tabiki bunu biliyorum arkadaş Bülent tras dan daha iyi biliyor demekki 😂 ah onu bende ne çok isterdim hiç stres yaşamadan labaratuvardan kucağımıza verseler keşke 😂😂

Merhaba kızlar. 2 haftaya dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi olucam şuan estrofem ve bazı takviye ilaçlar kullanıyorum . Hemşire bana şans arttırıcı 3 işlem söyledi istediğimi yaptirabilirmisim
-embriyo glue
-gebelik aşısı
-kasilma serumu

Bana şuan en mantıklısı embriyo glue gibi geliyor ama onunla hamile kalan varmı yada bilginiz varsa söylerseniz sevinirim .
Merhaba,
Bende Bülent tıraş hastasıyım bugün kontole gittim bana da önerildi yazdıklarınız, ben önerildiğine göre ihtiyacta vardır diye düşünüyorum, her söyleneni kabul edeceğiz muhtemelen.11 martta sonraki randevum

Hiç duymadım. Maslak Acıbadem’e giden çok kişi var. Sanırım grupları vardı orda sorun isterseniz.

Merhaba,
Bende Bülent tıraş hastasıyım bugün kontole gittim bana da önerildi yazdıklarınız, ben önerildiğine göre ihtiyacta vardır diye düşünüyorum, her söyleneni kabul edeceğiz muhtemelen.11 martta sonraki randevum
Benimde 5 Mart'ta randevum var uygunsa 5 gün sonrada transfer. Siz hangi işlemleri yapmayı düşünüyorsunuz acaba

Embriyo glue neymiş.

Embriyglue, embriyo yapıştırma. Embriyo transferden önce rahim içindeki doğal tabakaya benzer bi sıvının içinde bekletilip öyle transfer ediliyor. Daha kolay implante olup ortama uyum sağlayabilsin diye 🌸

Embriyglue, embriyo yapıştırma. Embriyo transferden önce rahim içindeki doğal tabakaya benzer bi sıvının içinde bekletilip öyle transfer ediliyor. Daha kolay implante olup ortama uyum sağlayabilsin diye 🌸
İyice içime sindi sanirim embriyo yapıştırma işlemini uygulayacağım ❤️😍tesekkurler

Back
X