• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer günü

beyhanfenn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
277
29
18
28
Merhaba kızlar . Transfer gunu eve gitmek için 2.5 yol otobüsle sürüyor. Rahmin sarsılmaması için ne yapmalıyız?Yolda araba sarstıkça rahim sarsılırsa fln embriyoyu nasil koruyup önlem aldınız anlatabilir misiniz?

Hastane yakında bir otel pansiyon tuttuğu bir gece yatsanız ya da tanıdık birileri varsa onun evinde.. Ben tanıdığımda 1 gece kaldım sonra araba ile yola çıktık. Otobüs de sarsıcı olmayacaktır. Transfer sonrası dinlemeyip normal hayatına devam eden de var. Aslında bu biraz psikolojik olsa gerek. Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba kızlar . Transfer gunu eve gitmek için 2.5 yol otobüsle sürüyor. Rahmin sarsılmaması için ne yapmalıyız?Yolda araba sarstıkça rahim sarsılırsa fln embriyoyu nasil koruyup önlem aldınız anlatabilir misiniz?

Merhabalar, transferden sonra 1 saat uzanmanız yeterli. Gerisini okadar takmayın.
Ben transferden sonra istanbul trafiğinde kaç saat gittim. Sonra ertesi gün uçakla gittim 4 saat. Havaalanında felan ayaktaydım sürekli. Şükür pozitifi gördüm. Öyle kendinizi boş yere strese sokmayın.

2 2 buçuk saatlik yol sıkıntı olmaz demişti doktorum. Sadece 1 saatte bir biraz yürüyüp kan akışını sağlarsınız o kadar. Hayırlısı olsun 🥰

Merhabalar, transferden sonra 1 saat uzanmanız yeterli. Gerisini okadar takmayın.
Ben transferden sonra istanbul trafiğinde kaç saat gittim. Sonra ertesi gün uçakla gittim 4 saat. Havaalanında felan ayaktaydım sürekli. Şükür pozitifi gördüm. Öyle kendinizi boş yere strese sokmayın.
Transferden sonra 1 saat yatarsak embriyo direk rahme tutunur mu ilk günü yoksa hareket edip rahimde gezmeye devam eder mi ?

Bugün bende trasfer oldum hızlı hareket ediyorum hiç yavasim yok ya kızıyorum kendime sonra ya nasip diyorum rabbim ol derse olur

Back
X