Kizlar bu ikinci denemem transfer altinci gundeyim..gecen seferde olmuştu. .rahimde gun icinde kasilmalar oluyor ama benim korktigum sabahlari adeta bir itme ikinma gibi olmasi..hani sabah sabah uyanirken geriliriz ya ...benim getilme uc gundur nrtdeyse o bolgefe oluyor rahimde hele bu sabah resmen ikinma itme harketi oldu ardindan bi rahatladım. .
Öyle çok korkuyorum ki rahim attida adeta rahatladi sankiya..benkm gibi olan varmi arkadaşlar . Özellikle olupda hamile olan varmi merak ediyorum. ..varsa bir ALLAH IM rızası için rica ediyorum..duanizda bekliyorum
Peki napabiliriz ya ..ben durduramiyorumda sabah uyanirken oluyor engelleyemiyorumyaaa..(((
Kizlar bu ikinci denemem transfer altinci gundeyim..gecen seferde olmuştu. .rahimde gun icinde kasilmalar oluyor ama benim korktigum sabahlari adeta bir itme ikinma gibi olmasi..hani sabah sabah uyanirken geriliriz ya ...benim getilme uc gundur nrtdeyse o bolgefe oluyor rahimde hele bu sabah resmen ikinma itme harketi oldu ardindan bi rahatladım. .
Öyle çok korkuyorum ki rahim attida adeta rahatladi sankiya..benkm gibi olan varmi arkadaşlar . Özellikle olupda hamile olan varmi merak ediyorum. ..varsa bir ALLAH IM rızası için rica ediyorum..duanizda bekliyorum
2.tup denememde karna dogru gerinme istegi hissettim cogu kez ama tutunmadi belirtilere takilmayin derim herkesde gorulebiliyor
Canim ben belirti olarak degil bi korku olarak görüyorum zaten. .
Canım bende özellikle gece sabaha doğru gövdemde ve bacaklarıma doğru gerilme hissi oluyordu. Ben de çok korkuyordum. Çeşitli doktorlara sordum, bilmiyoruz, ilaçtandır, strestendir gibi cevaplar aldım. Gebelikte 12. hafta dolup, jeli bırakmama rağmen hala olunca doktoruma söyledim. Mağnezyum eksikliği olabilir dedi ve ilaç verdi. Önce aile hekiminde kan verdim, düşmüşmü diye, kan değerim normal aralıktaydı ama ben yine de kullandım. 3-5 güne gerilmeler geçti. Son 1 aydır tekrar bıraktım, gerilme yok oldu diye. 1 hafta önce kasılma oldu, içtim, geçti, gerilme olursa yine içerim. Şimdilik sıkıntı yapma, İnşallah Allah embriyolarına can verir ve sana tutunurlar, hala gerilme olursa ilerleyen zamanlarda kullanırsın. İlk denememde tutunmamıştı, 12. gün ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra gerilmeler geçti. Tetikleyen bişey var ama ne oluyor bilmiyorum. Doktorlarda o kadar ilgilenmiyor.
bu bendede oluyor benimde 9. günüm ve her sabah oluyor bu geçen seferki denememde böle bişey farketmedim ama bu sefer uyanırken bunu hissediyorum ama hemen toparlanıyorum tam kasılmasına izin vermiyorum ama dediğin şey bendede oluyordu bunu şimdi yazını okuyunca farkettim umarım allah koruyodur bebişlerimizi
2. denememizde negatif oldu bugün aldım haberi umarım benim yaşadığımı kimse yaşamaz
Eminemiz,emos geçmiş olsun umudumuzu yitirmek yok kavuşana kadar elimizden geleni yapacağız.doktora sordum bişey anlamadı bende ankara12nin dediğinin üstüne gideceğim.magnezyum eksikliği olabilir oturup kalkarken bacaklarımdan çatır çutur sesler gelir benim sanırım buda ondan kaynaklıymış,sizin böyle Bi sıkıntınız varmı?
Aynen emos bende ikinci deneme negatiif oldu..busefer cok umutluydu dr..kaliteli demisti..ters biseyde yapmadim..her sey cok şükür iyiidi..sadece en önemli kisim negatif sonucla bitti. .; ((((((
Napacam bilmiyorum bu rahimdek sabahlari ikinma gibi kasilma Faliyet lerle nasıl olcak bu iş. ..
RABBIM yrdimcimiz olsun. Okadar emek yine bosa gitti. ..hayaller... girdigin stres umut maddi dökülmesi manevi yikilmasi...; ((((
Ya eğer bu olayin nasıl çözümünü ogrenen olursa bir ALLAH rızası için rica ediyorum paylassin bana da haber verirse çok sevinirim. ..
bebek işini şimdilik rafa kaldırdım ben ama dediğin ayağımdaki çatırdamalar bendede oluyor magnezyum eksikliğini bi doktor daha demiş burda bir arkadaşa demekki böle bişey var bizde araştırmadan tedavisini olmadanda tüp bebebk denememek lazım üçüncüde ben baktırayım varmı magnezyum eksikliim felan
eminemiz arkadaşım üzüldüm bende senin negatif çıkmasına allah sabır versin canım güçlü ol
eminemizdede aynı şeyler varsa bu bir tesadüf olamaz demek ki magnezyum eksikliğinden olabiliyor.eminemiz sende bacaklarda oturup kalkarken ses oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?