- Emoji Skoru
- 159
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 sında transferım gerceklestı suan hersey normal gıdıyor ınsallah tutunmustur bebıslerım ve ınsallah sızınkısıde kolaylık pozitif sonuclarla gecer Rabbım kolaylaştırsın ınsallah5. Transferim olacak bugün adet oldum hayırlısıyla doktora gidicem yarın ama tecrübeme rağmen bu sefer ilk transferim gibi heyecanlıyımumudu yüksek olanlar ve sonucu güzel biten hikayesi olanlar mucizelerini anlatabilir mi
![]()
Ay Allah kolay versin İnşllah bu sefer gönlümüze göre olsunBugün 3. Kez transferim iptal oldu 5 gün sonra adet olacağım yeniden başlayacağım güzel geçsin hersey inşallah![]()
2 embriyo muu16 sında transferım gerceklestı suan hersey normal gıdıyor ınsallah tutunmustur bebıslerım ve ınsallah sızınkısıde kolaylık pozitif sonuclarla gecer Rabbım kolaylaştırsın ınsallah
Rahim duvarım yeterli kalınlığa ulaşmıyor maalesef doktorum yapalım diyor ama ben istemiyorum doğal döngüde denemeyi düşünüyorum bu seferAy Allah kolay versin İnşllah bu sefer gönlümüze göre olsunneden iptal oluyor acaba özel diilse
Kaç mm oluyor duvarınız pekiRahim duvarım yeterli kalınlığa ulaşmıyor maalesef doktorum yapalım diyor ama ben istemiyorum doğal döngüde denemeyi düşünüyorum bu sefer![]()
6.7-7 mm arası gidip geliyorKaç mm oluyor duvarınız peki
Peki kalınlaştırmak için neler deneniyor6.7-7 mm arası gidip geliyor
Kooperatiflerde %100 nar suyu satılıyordu bi ara nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor iyi geliyor diye okumuştum sanki6.7-7 mm arası gidip geliyor
Bende bir işe yaramadı maalesef günde 6 estrofem corasprin vajinal yoldan viegra kullandım ama olmadı bu ay doğal denemeyi düşünüyorumKooperatiflerde %100 nar suyu satılıyordu bi ara nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyor iyi geliyor diye okumuştum sanki
Hay Allah İnşllah bu ay yüksek olcakBende bir işe yaramadı maalesef günde 6 estrofem corasprin vajinal yoldan viegra kullandım ama olmadı bu ay doğal denemeyi düşünüyorum
Hayır ilk kez olacaktım bir türlü nasip olmadı bu ay aynı kalınlığa gelse de transfer olacağım artık elimden birşey gelmiyor tutacağı varsa tutacaktır. Bu ay Gonal f ile yumurta büyütüp doğal döngüde transfer olmak isteyeceğim öyle yaparız büyük ihtimalleHay Allah İnşllah bu ay yüksek olcakdoktor ne öneriyor. Daha önce transfer oldun mu
O zaman daha sonucu bilmiyoruz denemedenHayır ilk kez olacaktım bir türlü nasip olmadı bu ay aynı kalınlığa gelse de transfer olacağım artık elimden birşey gelmiyor tutacağı varsa tutacaktır. Bu ay Gonal f ile yumurta büyütüp doğal döngüde transfer olmak isteyeceğim öyle yaparız büyük ihtimalle
3-4 gün sonra da ben başlarım inşallah güzel geçsin iyi sonuçlar alalım sende haber ver süreciO zaman daha sonucu bilmiyoruz denemedenumarım güzel olur haber ver lütfen başlayınca sürece bende yarın başlıcam ilaçlara inşallah
![]()
Haydi bakalım herşey çok güzel olsun3-4 gün sonra da ben başlarım inşallah güzel geçsin iyi sonuçlar alalım sende haber ver süreci![]()