TRANSFER KORKUSU.

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.595
2.989
173
40
Kızlar iki kez tüp bebek yaptırdım ve ikisi de düştü,bu ay adetten sonra tekrar transfer yapılacak ,çok istememe rağmen ,korkuyorum da aynı şeyleri yaşamaktan.ne olur rahatlatacak bir şeyler diyin.:((

Histereskopi gibi bi hazırlık yapılmadı mı 3. Transfere?

Kızlar iki kez tüp bebek yaptırdım ve ikisi de düştü,bu ay adetten sonra tekrar transfer yapılacak ,çok istememe rağmen ,korkuyorum da aynı şeyleri yaşamaktan.ne olur rahatlatacak bir şeyler diyin.:KK43:(
Güzel şeyler düşünün. Pozitif düşünün. Sevdiğin şeyleri yapın gezin dolaşın örgü örün ne seviyorsanız onu yapın kafanız dağılır 2 kez düşük yaptıysanız 3. Üsüde düşük olacak diye bir kaide yokki. Onlar nasip değilmiş. İnsallah sağlıklı sıhhatli bu sefer kucağınıza alırsınız 🌺

Güzel şeyler düşünün. Pozitif düşünün. Sevdiğin şeyleri yapın gezin dolaşın örgü örün ne seviyorsanız onu yapın kafanız dağılır 2 kez düşük yaptıysanız 3. Üsüde düşük olacak diye bir kaide yokki. Onlar nasip değilmiş. İnsallah sağlıklı sıhhatli bu sefer kucağınıza alırsınız 🌺
Ne güzel yazmışsınız çok teşekkürler,doktorumu da değiştirdim,bu biraz rahatlatıyor beni asla ,hayır sigara içme demiyor,seni rahatlacaksa günde bir tane alabilirsin diyor mesela:)

Back
X