• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer ne zaman yapılıo cvplarınızı beklıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

beryu

Ziyaretçi
kızlar adetın kacıncı gunu transfer yapılıyo transferden once ne kadar sıklıkla doktora gıdılıo bana yardımcı olursanız sevınırım

canım o kişiye göre değişiyor çünkü yumurta gelişimine bağlı ama ortalama olarak;
adetin 2. günü gidiyosun kan ve muayene ardından ilaç dozların ayarlanıyo 2 ya da 3 günde bir gidiyosun 10. günden sonra yumurta gelişimine göre yumurtalar çatlatılıp toplanıyo. benim 10. gün çatlatıldı ama kiminin 14. gün de olabiliyo tabii. 3 ya da 5 gün sonra da transferin gerçekleşiyo.. takıldığın bişi olursa yine sor canım.

cnm cvpın icin tesekkurler transfer yapılırken acı hıssedıyormusun ne kadar yatman gerekıyor bırde 12cı gunden sonra yapılan bu kan testı nedır burdakı yazılara bakıyorun 2 gunde bır kan testı yapılıo neden sureklı takıp normal hamılelere uygulanmıyor sanırım bızlerın hamılelıgı daha mı tehlıkelı oluyo

yok canım..tıbkı ultrononagrafiye giriyomuş gibi..ama bir ayrıcalık var transfere girerken çok sıkışık olman gerekiyor ..sadece 1 saat yatırp seni kaldırıyporlar..12 gün sonrada zaten bir kereye mahsus yapılıyor kan testi .zaten hamileysen pozitifi görürsün..canım inşallah hayırlısı olur..yardımcı olabildimse ne mutlu bana..

cnm cvpın icin tesekkurler transfer yapılırken acı hıssedıyormusun ne kadar yatman gerekıyor bırde 12cı gunden sonra yapılan bu kan testı nedır burdakı yazılara bakıyorun 2 gunde bır kan testı yapılıo neden sureklı takıp normal hamılelere uygulanmıyor sanırım bızlerın hamılelıgı daha mı tehlıkelı oluyo

rica ederim canım.. ne yumurta toplamada ne de transferde hiç acı hissetmiyosun acısız tamemen :) benim merkezim en az 2-2,5 saat dinlendiriyo merkezde sonra kalkıp gidiyosun. transferinden sonraki 12. günde hamile olup olmadığını öğrenmek için test yapılıyo ve iki günde ikiye katlaması gerektiği için kısa bi süre takip ediliyo..

kızlar çook teşekkur ederım benı aydınlattınız dılerım rabbımden en yakın zamanda bızlerede bu mutlulugu yasamayı nasıp etsın

Back
X