• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum 8 gün oldu dertleşelim mi ???

krpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2025
2
0
1
22
Herkese merhaba 3. Tüp bebek transferimi 12 kasımda oldum 2 adet 3. Gün embriyosu 1 i 7 hücreli diğeri bölünme aşamasında sorun yaşamış tutma oranı nedir bilemiyorum ama şansı düşük sanırım pek umudum uok ama Allah tan ümit kesilmez önceki transferlerde 5. Gününden itibaren adet ağrım başlamıştı ve tutmadı adet yakın transfer yapılıyor zaten adet öncesi tüm ağrıları yaşarım bu transferim de öyle 5. Gününden beri adet ağrısı yaşıyorum adetten önce sivilcem çıkar göğüsüm buyur hepside oldu acaba bu sefer de mi olmadı adet agrılarını birebir yaşayıp tutar var mı ( transferin ilk 3 4 günü özür dilerim kabızdım çok fazla gazım vardı ve son zamanlarda gogus ucum kaşınmaya başladı ) dr 12. Günü test yap dedi hiç test yapmadım idrar testi de 10. Veya 11. Günü kan versem belli olur mu
82addaf18011287ae9bb7ceb0f4c063f.webp

Herkese merhaba 3. Tüp bebek transferimi 12 kasımda oldum 2 adet 3. Gün embriyosu 1 i 7 hücreli diğeri bölünme aşamasında sorun yaşamış tutma oranı nedir bilemiyorum ama şansı düşük sanırım pek umudum uok ama Allah tan ümit kesilmez önceki transferlerde 5. Gününden itibaren adet ağrım başlamıştı ve tutmadı adet yakın transfer yapılıyor zaten adet öncesi tüm ağrıları yaşarım bu transferim de öyle 5. Gününden beri adet ağrısı yaşıyorum adetten önce sivilcem çıkar göğüsüm buyur hepside oldu acaba bu sefer de mi olmadı adet agrılarını birebir yaşayıp tutar var mı ( transferin ilk 3 4 günü özür dilerim kabızdım çok fazla gazım vardı ve son zamanlarda gogus ucum kaşınmaya başladı ) dr 12. Günü test yap dedi hiç test yapmadım idrar testi de 10. Veya 11. Günü kan versem belli olur mu Eki Görüntüle 3676219
Merhaba cnm hayırlı olsun inşllh pozitif sonuç alırız hepimiz.bende 15 kasımda transfer oldum beklemedeyim🤲

Merhaba bende 12 Kasım'da bir adet 3. Gün embriyosu transfer oldum bende sadece akşamları bel ağrısı oluyor o da ilaçlardan sanırım başka hiç bir ağrı yok kasıkta vs. bu açıkçası beni korkutuyor hiç bir belirtinin olmaması pazartesi test vericem inşallah tutunmustur güzel haberler alırız insallah hepimiz

Merhaba bende 15 kasımda iki adet 3.gun embriyo transferi oldum bu 4. Denemem cok fazla ağrım var bugun idrarla birlikte pembe kanama oldu uzun süre her tuvalete çıktığımda şuan durdu ağrılarımda dindi acaba tutmadı dustu mu yoksa tuttu mu icim icimi yiyor en erken ne zaman test vermeliyiz sizce benim test günüm 27 kasim

Back
X