Transfer oldum cinnet gecirmemek icin zor tutuyorum kendimi

Aaaa bosan tabii ki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
229
248
53
36
Kızlar dun tranfer yapildi. Ilk denemem. Annem ve esim beni cildirtiyorlar resmen. Ya doktorum normal hayatina dönebilirsin dedi agir isler hariç. Ama benim bu iki profesör yok ayagini kaldircan yok su şunu yapmis bu bunu yapmis. Yurume kalkma valla billa kendimi bicakliycam sinirden. Yahu dr dedi ki vajinal jelden sonra 15 20 dk yürüyüş yapman lazim ama doktor ne bilir cahil o benim annem daha iyi bilir yurumemem lazim. Resmen beni strese soktular. Ikisinden de nefret ediyorum su an.

Valla ne yapacagkmi sasirdim. Sinirden patlamak uzereyim. Ikisini de gormek istemiyorum.

Canim sakin ol oncelikle stres en buyuk düşmanın bunu unutma esin ve annen kotu niyetli değil en az senin kadar olumlu sonuc almak istiyorlar ama biraz abartiyorlar böyle dusun ve doktorun 15 dk yürüyüş yapman gerekiyor diyorsa bunu yap ama diğer zamanlarda aileni dinle cok kalkma bence de

Ayni benimkiler gibi bi asilamam oldu dur onu yapma bunu yapma ama stress tavan hergun cocuk muhabbeti tutacagina cok eminlerdi ya ama malesef tutmadi sirf stresten en buyun dusman simdi sakin ol ve derin derin nefes hal sukret dua et inşallah tutar rabbim yuzunu guldurur allah yardimcin olsun

Yemin ederim ki boyle stres yok. Millet gule oynaya gecirir ben cinnetle geciriyorum bu sureci.

Sakin olun lutfen stres en buyuk dusman sizin doktorunuz kalk demis ama mesela bizim doktorumuz kesinlikle yatacaksin demisti dediginiz jeli bende kullandim akiyor zaten..Oyuzden esiniz ve anneniz etraftan duyduklarini uygulamaya calisiyorlar ve sizi düsunüyorlar.. Birkac gun dinlenin sonra yavas yavas kalkarsiniz birde transfer sonrasi 6. Gunde tutunma sansi cok oluyormus doktorumuz bize o gunde kesinlikle yatacaksin demisti ilk on gun yatmistim ben..

Her doktor ayrı birşey söylüyor kimis 2 gün dikka. Et sonra kalk yürü kan dolaşımı oldun diyor kimisi yat diyor bebeğiniz hayırlı olsun rabbim kucağına Almayı nasıp etsin

Sakin ol canim, ilk günler önemli olduğu için onları da anlamak lazım , Allah yardımcın olsun hayırlı haberler alırsın inşAllah..

Her doktor ayrı birşey söylüyor kimis 2 gün dikka. Et sonra kalk yürü kan dolaşımı oldun diyor kimisi yat diyor bebeğiniz hayırlı olsun rabbim kucağına Almayı nasıp etsin
Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.. Evet her doktor farkli birsey soyluyor benim transfer oldugum gun evimiz bir saatlik uzaklikta olmasina ragmen klinigin misafirhanesinde misafir etti evime bile yollamadi..Baska bir doktor ise ilk yarim saat yeterli yatilmasina gerek yok demisti bir arkadasima oda yatmamisti onunda tutmustu nasip aslinda yatmak yatmamakta degil is..

Ewet öyle doktorunuz kum nerde yaptınız tüp bebeği

Valla dun 3 saat yattim bugun de normal hayatima döndüm.
Yüne de çok dikkat et canım benim ilk tedavimde kv kalmıştı yanımda çıldırmıştım birde test günü de yanımda gelmişti ısrarla eşimle kavga etmiştim zaten negatif almışım birde onları teselli etmek sonraki iki tedavimde hiç kimseyi yanımda istemedim kv atağı anneni çağırsaydın keşke dedi gerek yok dedim 3. Tedavimde pozitifi aldım çok şükür 3 ay mide bulantısı çektim yine kimse yoktu yanımda maalesef kaybettim kürtaj oldum yine kimseyi istemedim ben böyle rahat ediyorum sende ne diyorlarsa tamam de geç zaten bizi bizden çok düşünecek halleri de yok ya :) o kadar sıkıntıyı biz çekiyoruz sonuçta yine de sağolsunlar onlarda ayrı bi stresteler benim yoğun bulantım yüzünden hep yattım istesemde o jeli sıkıp yürüyemedim maalesef açlıktan başım dönüyordu iki adım atıp yatıyordum kimse olmayınca da zor bi yandan ne onlarla ne de onlarsız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…