- 2 Temmuz 2025
- 43
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi eceeylul09
Merhaba bugün öğlen transferim gerçekleşti…
12 gün sonra hastanemizde kan testi vereceğiz ama çok sabırısızım sanırım en zoru şu dönemi beklemek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bende bu ay başlayacağım bakalım Allahım hepimize bebişler nasip etsin inşallah kaç gün iğne vuruldun benim hiçbir bilgim yok bu konudaMerhaba bugün öğlen transferim gerçekleşti…12 gün sonra hastanemizde kan testi vereceğiz ama çok sabırısızım sanırım en zoru şu dönemi beklemek
![]()
Hayırlı olsunnnMerhaba bugün öğlen transferim gerçekleşti…12 gün sonra hastanemizde kan testi vereceğiz ama çok sabırısızım sanırım en zoru şu dönemi beklemek
![]()
Anladım canım yaşayıp göreceğim o zamanMerhabalar,öncelikle hayırlısı olsun inşallah hakkınızda her zaman güzel haberler alırsınız umarım. İğne konusu çok karışık, ben size onu nasıl anlatayım kive de her hastaya farklı doz farklı adet oluyor ne desem yalan olur sadece yumurta toplamadan önce ki kısım bi bi hafta 10 gün sürüyo aşağı yukarı farklı farklı iğneler sonra yumurta toplama işlemi oluyor
Hayırlı olsunnnbugün kanamanız oldu mu acaba bende bugün transfer oldum da
Evet,aynen öyle içini ferah tut her zamanAnladım canım yaşayıp göreceğim o zaman![]()
Yok hiç bi belirtim yok çok hafif hafif kasık ağrılarım var sadece sizde durumlar nedirHayırlı olsunnnbugün kanamanız oldu mu acaba bende bugün transfer oldum da
Bende lekelenme var ya bir de afedersiniz büyük tualet sonrası minik açık kırmızı nokta kadar kan geldi peçetee sildim pembeydiYok hiç bi belirtim yok çok hafif hafif kasık ağrılarım var sadece sizde durumlar nedir
merhaba hayırlısı olsunMerhaba bugün öğlen transferim gerçekleşti…12 gün sonra hastanemizde kan testi vereceğiz ama çok sabırısızım sanırım en zoru şu dönemi beklemek
![]()
Hayırlı olsunnnMerhaba bugün öğlen transferim gerçekleşti…12 gün sonra hastanemizde kan testi vereceğiz ama çok sabırısızım sanırım en zoru şu dönemi beklemek
![]()
Bende öğlen gibi oldumAyy benimde bugün öğlen ttansferim oldu biraz ağrım var sersem gibiyim o kadarr![]()
Yaaa,şimdiden hayırlı olsun inşallah bütün adımlar kolaylıkla ve güzellikle geçerHayırlı olsunnnolcak olcakk hissediyorummm
Odağını artık kendine verme normal devam et.. zordur beklemek ama sefasını bebişinle süreceksin emin ol..
Toplamda kaç ay sürdü bu süreç? Bizimde böyle bi serüvenimiz olcakduygularım şimdiden karışıyor.. heycan korku endişe .. ama normal tabi senin de çok normal
![]()
5. Gün embriyosu hepsi, adet dönemine yakın yapıyorlar gibi sanki aslında bunun için net bişey söyleyemiyorum öncesinde ilaçlar kullanıyorsunuz rahim duvarı kalınlaştırılıyor yani bütün şeyler oldu bitti hadi transfer olmuyormuş onun bile bi öncesinde hazırlığı var rahim hazırlığıpop
merhaba hayırlısı olsundondurulmuş 3. gün mü transferiniz ? eğer öyleyse döngünğn kacıncı günü transfer oldunuz acaba ?
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için umarım sağlıkla tutunsun size5. Gün embriyosu hepsi, adet dönemine yakın yapıyorlar gibi sanki aslında bunun için net bişey söyleyemiyorum öncesinde ilaçlar kullanıyorsunuz rahim duvarı kalınlaştırılıyor yani bütün şeyler oldu bitti hadi transfer olmuyormuş onun bile bi öncesinde hazırlığı var rahim hazırlığıbenim ki 18. Güne denk geldi
Merhaba. Hayırlı olsun. Kısmetse bende Perşembe günü olacağımMerhaba bugün öğlen transferim gerçekleşti…12 gün sonra hastanemizde kan testi vereceğiz ama çok sabırısızım sanırım en zoru şu dönemi beklemek
![]()
Ayy bizim surec aynıymış geçen seneden beri benim de tolum bu kadar uzunduYaaa,şimdiden hayırlı olsun inşallah bütün adımlar kolaylıkla ve güzellikle geçerbenim biraz fazla sürdü ben çünkü ilk etapta a ameliyat olmam lazımdı
kanallarımı alacakları için hem sağ,hem sol öncesinde yumurta toplama işlemi yapıldı yumurtalarım alındı,eşimden de örnek sonra embriyolar hazırlandı
sonrasında ben ameliyat oldum embriyolar dondurulup beklemedeydi zaten, ameliyat oldum iyileştim, 1 adet döngüsü geçirdim kontroller montroller iğneler,dünya kadar ilaç derken bugün öğlen transfer oldum işte yani nerden baksanız yazdan beri bu sürecin içindeyiz biz ama her hastanın tedavi şekli kendine özel bizim 3-4 aydır sürüyor beklemeler etmeler derken şimdi kaldı 12 gün beklemek
![]()
Ayy hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle..Yaaa,şimdiden hayırlı olsun inşallah bütün adımlar kolaylıkla ve güzellikle geçerbenim biraz fazla sürdü ben çünkü ilk etapta a ameliyat olmam lazımdı
kanallarımı alacakları için hem sağ,hem sol öncesinde yumurta toplama işlemi yapıldı yumurtalarım alındı,eşimden de örnek sonra embriyolar hazırlandı
sonrasında ben ameliyat oldum embriyolar dondurulup beklemedeydi zaten, ameliyat oldum iyileştim, 1 adet döngüsü geçirdim kontroller montroller iğneler,dünya kadar ilaç derken bugün öğlen transfer oldum işte yani nerden baksanız yazdan beri bu sürecin içindeyiz biz ama her hastanın tedavi şekli kendine özel bizim 3-4 aydır sürüyor beklemeler etmeler derken şimdi kaldı 12 gün beklemek
![]()