Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba. Benimde transferimin 6. Günü bende yaklaşık 4-5 saat yolculuk yaptım. İlk üç gün dinlendim çok fazla bir şey yapmadım, dün çok az yürüyüş yaptım, evde bi takım ufak işler yaptım artık hareketlenmeye başladım, gönlünden nasıl geliyorsa öyle davran bence hiç de kafana takma nasibinde varsa zaten oluyor, bende şimdilik o moddayım 2 şubatta test vereceğimKızlar dün transfer oldum ama yolculuk yaptım 5 saatlik başka şehirde tedavim oldu o yüzden az tedirginim evdeyim uzanıyorum neler yapıyım siz neler yaptınız![]()
Canım merhaba. Benimde transferimin 6. Günü bende yaklaşık 4-5 saat yolculuk yaptım. İlk üç gün dinlendim çok fazla bir şey yapmadım, dün çok az yürüyüş yaptım, evde bi takım ufak işler yaptım artık hareketlenmeye başladım, gönlünden nasıl geliyorsa öyle davran bence hiç de kafana takma nasibinde varsa zaten oluyor, bende şimdilik o moddayım 2 şubatta test vereceğimtabiki ağır işlerden vs uzak dur bi kaç ay boyunca
Bir de YouTube'da bi doktor var Kağan Kocatepe diye jinekolog onun videoları aşırı rahatlattı beni mutlaka izlemeni tavsiye ederim
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
![]()
inşallah hepimiz canım hissettiğin bişeyler var mı ne zaman başladı belirti oldumu hiçCanım merhaba. Benimde transferimin 6. Günü bende yaklaşık 4-5 saat yolculuk yaptım. İlk üç gün dinlendim çok fazla bir şey yapmadım, dün çok az yürüyüş yaptım, evde bi takım ufak işler yaptım artık hareketlenmeye başladım, gönlünden nasıl geliyorsa öyle davran bence hiç de kafana takma nasibinde varsa zaten oluyor, bende şimdilik o moddayım 2 şubatta test vereceğimtabiki ağır işlerden vs uzak dur bi kaç ay boyunca
Bir de YouTube'da bi doktor var Kağan Kocatepe diye jinekolog onun videoları aşırı rahatlattı beni mutlaka izlemeni tavsiye ederim
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
![]()
Hiiic dert etmeyin, ben de istanbulda transfer oldum 2 gun sonra 8saatlik yola gittim. Hicbir belirti yok diye sinir olup kaldır indir temizlik yaptım, 5.gun kan testinde pozitifi gördüm. Kafanızı dinç tutun, hakkinizda hayirlisi olsunKızlar dün transfer oldum ama yolculuk yaptım 5 saatlik başka şehirde tedavim oldu o yüzden az tedirginim evdeyim uzanıyorum neler yapıyım siz neler yaptınız![]()
İlk betanız kaçtıHiiic dert etmeyin, ben de istanbulda transfer oldum 2 gun sonra 8saatlik yola gittim. Hicbir belirti yok diye sinir olup kaldır indir temizlik yaptım, 5.gun kan testinde pozitifi gördüm. Kafanızı dinç tutun, hakkinizda hayirlisi olsun![]()
Hiç belirtim yok canım, çok nadir kasığımda ağrı oluyor regl olucak gibi onun dışında bir şey yokinşallah hepimiz canım hissettiğin bişeyler var mı ne zaman başladı belirti oldumu hiç
30.64İlk betanız kaçtı
Şuan hamile misin
Bende sanki hiç transfer olmamışım gbi dün oldum transfer daha erken heralde yaHiç belirtim yok canım, çok nadir kasığımda ağrı oluyor regl olucak gibi onun dışında bir şey yok
Evet daha çok erken zaten bu samanlarda bi belirti beklenmez adet vs gecikmesi lazım zaten sonrasında test günü geliyorBende sanki hiç transfer olmamışım gbi dün oldum transfer daha erken heralde ya
Suan 6 aylik bebem uyuyorŞuan hamile misin![]()
Sadece ilk bir kaç saat dinlendim sonra kalktım yemeğimi yaptım mutfağını topladım diğer günlerde yatmadım çamaşır bulasik utu yemek vs gibi işlerimi yaptım 6. Günden sonra kendimi yormadan ev supurdum, toz aldım ve bol bol dua edip Kur'an'ı Kerim okudum namaz kıldım, şuan 2 yaşında bir yavrum var.Kızlar dün transfer oldum ama yolculuk yaptım 5 saatlik başka şehirde tedavim oldu o yüzden az tedirginim evdeyim uzanıyorum neler yapıyım siz neler yaptınız![]()