Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer olup bekleme sürecinde olanlar veya bu konuda deneyim paylaşmk isteyenler
Merhaba bayanlar 2 gün önce çift embriyo transferim gerçekleşti şimdi beklemedeyim olumlu veya olumsuz geçtiğini nasıl anlarım deneyimlerinize ihtiyacım var
Merhaba bayanlar 2 gün önce çift embriyo transferim gerçekleşti şimdi beklemedeyim olumlu veya olumsuz geçtiğini nasıl anlarım deneyimlerinize ihtiyacım var
Merhaba işallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın test gününde.Bana kalırsa herkesin belirtileri çok farklı oluyor.Kimi çok agrı çekiyor kimi hiç birşey hissetmiyor.Bence sen kendini çık dinleme ve stresten çok düşünmekten uzakdur derim.Benimde 2 tane embryo transferım oldu aslında salı günü test günüm ama ben 10. Günü idrar testı yaptım ve negatifti.Zaten agrılarım bir oldu bşr olmadı burdaki yorumlarıda okuyunca tamam kesin olmadj dedim ama hala bir tarafım da bşr umut varsanki beklemedeyim.Rabbim hepimizin kalbine göre versin.