Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben iki transferimdede 7. Gün test yaptım negatif çıktı ve bir daha da pozitif olmadı.seni üzmek istemem aksi durumlar oluyor tabiki ama bende olmadı malesef9ncu idrarda negatif alipta kada pozitif alan varmi bu mumkun mu kizlar
Evet benimde 4 kasım ama dayanabilirmiyim o zamana kadar bilmiyorumMerhaba, aynı gün transfer olmuştuk 8 kasım benim test günü, bol pozitifli bi sayfa olsun![]()
Niye bu kadar üzüyorsun ki canım kendini9ncu idrarda negatif alipta kada pozitif alan varmi bu mumkun mu kizlar
Benim de 4 kasımEvet benimde 4 kasım ama dayanabilirmiyim o zamana kadar bilmiyorum![]()
Belcikada kafana gore kan aldiramiyosun ev doktoruma gittim oda almak istemedi. Erken dedi savusturduNiye bu kadar üzüyorsun ki canım kendiniKan versen öğrenirsin sonucunu ve muallaktan kurtulursun
Hayırlı olsun transferiniz sizin kaçıncı gün embriyosu? Belirtiniz var mı?Benim de 4 kasım
Sizinkide hayırlı olsun inşallah.sizin kaçıncı gün embriyosu?Benımde test tarıhım 4kasım
5. Gün benim. İlk denemem. Perşembeydi transferim 3 gün oldu. Düşünmeyeyim diyorum ama tutmayacak gibi geliyo içime. Göğüslerim çok hassas ama ilaçtandır diyorum. Başka da ağrım akıntım hiçbi şey yok. Çok sıkıntılanıyorumHayırlı olsun transferiniz sizin kaçıncı gün embriyosu? Belirtiniz var mı?
Ben hep stresle gecirdim simdi pismanim ne olur streslenme5. Gün benim. İlk denemem. Perşembeydi transferim 3 gün oldu. Düşünmeyeyim diyorum ama tutmayacak gibi geliyo içime. Göğüslerim çok hassas ama ilaçtandır diyorum. Başka da ağrım akıntım hiçbi şey yok. Çok sıkıntılanıyorum![]()
Benimde ikinci günüm ve hiçbir değişiklik yok..diğer transferlerimde de olmadı ve negatif oldu..şimdi sanki buda aynı gibi umudum yok5. Gün benim. İlk denemem. Perşembeydi transferim 3 gün oldu. Düşünmeyeyim diyorum ama tutmayacak gibi geliyo içime. Göğüslerim çok hassas ama ilaçtandır diyorum. Başka da ağrım akıntım hiçbi şey yok. Çok sıkıntılanıyorum![]()
Sürekli bişeylerle uğraşıyorum sürekli ama bi an oluyo aklıma acaba diye hemen o geliyo. Sürekli aklımızın bi köşesinde. Hakkımızda hayırlısı olsun çok zorBen hep stresle gecirdim simdi pismanim ne olur streslenme
Benimde ikinci günüm ve hiçbir değişiklik yok..diğer transferlerimde de olmadı ve negatif oldu..şimdi sanki buda aynı gibi umudum yok![]()