TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

Merhaba, aynı gün transfer olmuştuk 8 kasım benim test günü, bol pozitifli bi sayfa olsun 🙏

Merhaba...benim de 4 kasim test gunum... 3. Gunde taze 2 embriyo transferi oldum... cok heyecanli ve gerginim...bugun laboratuardaki 2 embriyomun da dondurulamayacagini ve imha edilecegini ogrendim...moralim cok.bozuk

4 kasım doğum günüm, çok isterdim o güne denk gelmesini ama 8 kasım test tarihim, üzülme inşallah diğer embriyolara gerek kalmadan sağlıkla kucağına alırsın bebegini

Ins. Heoimiz guzel.sonuclar alir hayallaerimize kavusuruz 🤗
Bu embriyo.imha surexiyle ilgili bilgisi olan var mi? Yada yonlendirebilecehi bir sayfa?

Hayırlı olsun transferiniz sizin kaçıncı gün embriyosu? Belirtiniz var mı?
5. Gün benim. İlk denemem. Perşembeydi transferim 3 gün oldu. Düşünmeyeyim diyorum ama tutmayacak gibi geliyo içime. Göğüslerim çok hassas ama ilaçtandır diyorum. Başka da ağrım akıntım hiçbi şey yok. Çok sıkıntılanıyorum :(

5. Gün benim. İlk denemem. Perşembeydi transferim 3 gün oldu. Düşünmeyeyim diyorum ama tutmayacak gibi geliyo içime. Göğüslerim çok hassas ama ilaçtandır diyorum. Başka da ağrım akıntım hiçbi şey yok. Çok sıkıntılanıyorum :KK43:
Ben hep stresle gecirdim simdi pismanim ne olur streslenme

5. Gün benim. İlk denemem. Perşembeydi transferim 3 gün oldu. Düşünmeyeyim diyorum ama tutmayacak gibi geliyo içime. Göğüslerim çok hassas ama ilaçtandır diyorum. Başka da ağrım akıntım hiçbi şey yok. Çok sıkıntılanıyorum :(
Benimde ikinci günüm ve hiçbir değişiklik yok..diğer transferlerimde de olmadı ve negatif oldu..şimdi sanki buda aynı gibi umudum yok 😞

Benimde ikinci günüm ve hiçbir değişiklik yok..diğer transferlerimde de olmadı ve negatif oldu..şimdi sanki buda aynı gibi umudum yok 😞

5. Gün müydü senin de? Hep okuyorum belirtisi olmayanlar da varmış pozitiflerde ama bilemiyorum işte 5. Gün transferi olunca bi de

Back
X