- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi Seval_cagla
- #1
Slm kizlar 35 yasindayimm ilk tup denemem dr m transferimi yapmadi adetten sonra dogum kontrol hapi verdi zaman gecmiyor gelin beraber zaman gecirelimmmm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm donduruldu 2adetinin 1ci gunu ostrafen hormanu kullanacam cnm endmetriyum 10ml oldugunda transfer yapilacak cnm seninCanm embriyolarini dondurdunuz sanrm dondurulmuş embriyo transferi yapilicak dimi. Adet sonrası nasıl bir yol izlenicegi hakkında bilgin varmi canm
Ben buay negatifi gördüm tüp bebekte 2 tane dondurulmuşum var ocakta onları kullancaz canm ondan sordumEvet cnm donduruldu 2adetinin 1ci gunu ostrafen hormanu kullanacam cnm endmetriyum 10ml oldugunda transfer yapilacak cnm senin
Anladim cnm uzuldumBen buay negatifi gördüm tüp bebekte 2 tane dondurulmuşum var ocakta onları kullancaz canm ondan sordum
Evet canm 1 taneydi oda olmadı inşallah dondurulmusla olucak. Bende dondirulmuslarla şans yüksek diye duydum inşallahhhh yuzumuz güler canmDondurulmuslarla sans daha yuksek dedi drm rahim en dogal halini aliyormus ve daha rahat tutunuyormus bebeislerimiz
zaman gecmiyorEvet canm 1 taneydi oda olmadı inşallah dondurulmusla olucak. Bende dondirulmuslarla şans yüksek diye duydum inşallahhhh yuzumuz güler canm
17 daha var cnm hayirlisi olsun ins zaman gecmiyor yaa senin ne zaman toplandi yumoslarinselam canim. benim de dogum kontrol hapinimdan son 3 tane kaldı. bugünde ictim mi 2. ins önümüzdeki hafta sonu adet olurum ve tahminime göre aralık 10 gibi transferim olur diye düşünüyorum. benim 4 transferim olucak hakkımızda hayırlısı olur ins. senin ilacindan kac tane kaldı?
benim haziran da toplandı canim. ağustosta transferim oldu ve tuttu ama 6 haftalık düşük oldu. simdi tekrar transferim olucak ins busefer sağlıkla kucağına alacağım evlatlarının pozitif haberlerini alırız hep birlikte ins.17 daha var cnm hayirlisi olsun ins zaman gecmiyor yaa senin ne zaman toplandi yumoslarin
Ins cnm benim transferim olmadan donduruldubenim haziran da toplandı canim. ağustosta transferim oldu ve tuttu ama 6 haftalık düşük oldu. simdi tekrar transferim olucak ins busefer sağlıkla kucağına alacağım evlatlarının pozitif haberlerini alırız hep birlikte ins.
Ins gider cnm beklemek cok zor heleki orda bebeislerimizin bizi bekledigini dusunmek dagada sabirsizlandiriyor iste ins hep beraber pozitif sonuclarimizi paylasirizzz:)Benimde bugun adetin 3. Günü bu ay çizik atacak doktor Rahime önümüzdeki ay tüp bebek olcak ama bugun kontrolde kist gördü bitane Doğum kontrol hapı kullancam bu ay 2 hafta sonra kist geçmişse çizik atacak yoksa 1 ay daha uzuycak tedavim umarım kist geçer![]()
Gormemistim cnm cok uzuldum peki genetik arastirma yaptirdinizmi?benim haziran da toplandı canim. ağustosta transferim oldu ve tuttu ama 6 haftalık düşük oldu. simdi tekrar transferim olucak ins busefer sağlıkla kucağına alacağım evlatlarının pozitif haberlerini alırız hep birlikte ins.
benimde ohss den dolayı hiç taze transferim olmadi hep dondurulmuslari oldu. bunlarla sans daha yüksek diyorlar ama nasip kısmet artık.Ins cnm benim transferim olmadan donduruldu![]()
benim çok önceden yapıldı kromozom testlerin pihtilasmalarim her sey yolunda görünüyor sorun çıkmadı. hiç hamilede kalamamıştım ilk defa tuttu ve birden bire düştü onun içinde sebeb bulamadılar.Gormemistim cnm cok uzuldum peki genetik arastirma yaptirdinizmi?
Anladim. Cnm rabbbim bize sabir ihsan eylesin ne denilebilir ki :benim çok önceden yapıldı kromozom testlerin pihtilasmalarim her sey yolunda görünüyor sorun çıkmadı. hiç hamilede kalamamıştım ilk defa tuttu ve birden bire düştü onun içinde sebeb bulamadılar.
Evet banada oyle dedi cnm drmbenimde ohss den dolayı hiç taze transferim olmadi hep dondurulmuslari oldu. bunlarla sans daha yüksek diyorlar ama nasip kısmet artık.