• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oncesi dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler hadi gelin beraber gun sayalimmmm

ewt cnm adetim beklediim gibi olursa tam ayni olur adetlerimiz =) bu ignelerden yolunu sasirmisti gecen adetim, umarim bu sefer gecikmez..

İns cnm bnm ya e2 yi neden istedi senden benden tekrar istemedi
simdi aslinda ben bu tup bebek isine basladim baslayali benim dr benden hicbir zmn e2 falan filan istemedi, yani acikcasi hic kan vermedim, ultrasonla herseyi yapiyor, ama gecen gun ultrasonda tam emin olamadi, yani yumurtlama olmus ama biraz hizli gitmis falan dedi, ayrica yumurtlaliklar o ignelerden sonra kendine tam gelemeyebilir ve boyle seyler olabilir dedi, en iyisi kan tahlilinde e2 ve lh hormonuna bakalim dedi, o yuzden cnm yani..

simdi aslinda ben bu tup bebek isine basladim baslayali benim dr benden hicbir zmn e2 falan filan istemedi, yani acikcasi hic kan vermedim, ultrasonla herseyi yapiyor, ama gecen gun ultrasonda tam emin olamadi, yani yumurtlama olmus ama biraz hizli gitmis falan dedi, ayrica yumurtlaliklar o ignelerden sonra kendine tam gelemeyebilir ve boyle seyler olabilir dedi, en iyisi kan tahlilinde e2 ve lh hormonuna bakalim dedi, o yuzden cnm yani..
Anladim cnmm simdi ne durumdasinn

gunaydin cnm adet bekliorum bugun yarin olmayi umit ediyorum belirtilerim var insallah cok gecikmez, senin adetin geldi mi? hapin bitmisti sanirim..

Amiin cnm insaallah :) ben adet oldum pazar günü bugun Vee basliyor serüven transfere geri sayım ikinci gun Dr gidicem sanirkm estrofeme başlayacak bana. :)
Ay cnm bnm ne güzelll bebiş varrrr şimdi özledim kizları bir bakıyım dedim hemen hemen herkezz hamileeeee maasallahhh sizlereeee

Ay cnm bnm ne güzelll bebiş varrrr şimdi özledim kizları bir bakıyım dedim hemen hemen herkezz hamileeeee maasallahhh sizlereeee
Alintini okuyunca gözlerim doldu inan sen ne durumdasin var mi bir gelişme. Benim bebegimin haziran ayinda kendiliğinden geldi hayatimiza tam tedavileri birammisken minik bir mucize olarak :))

Alintini okuyunca gözlerim doldu inan sen ne durumdasin var mi bir gelişme. Benim bebegimin haziran ayinda kendiliğinden geldi hayatimiza tam tedavileri birammisken minik bir mucize olarak :))
Aynı durum dayım canım inş martta tekrar deniycez rabbim verirse ne guzel canım benim yaaa senin piskolojikti sanırımmm rabbimmm o mucizeleri bizden esirgemesin canım benimm san ki ben gibi seviniyorum her arkadaşıma ne kadar güzelll yokkk aglamaaaa hep gülün inşşş rabbim güzelliklerine onun için aglatsın birtanemmm

Back
X