Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antibiotık yazıldı bana bendekgenital enfeksyın , sorub olmaz dedı şimdi ardılar rahatladınMerhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka
Canim dedigin enfeksiyonu bilmiyorum fakat bana nezle grip bile olmaman lazim denmisti transfer oncesi
Ne kadar kaldi canim transferineAntibiotık yazıldı bana bendekgenital enfeksyın , sorub olmaz dedı şimdi ardılar rahatladın
Ayın 2 sınde kontrolum var , transfere hün verilcek sorun olmazsaNe kadar kaldi canim transferine
Az kalmis, o gune kadar gecer umarim ilac ise yararAyın 2 sınde kontrolum var , transfere hün verilcek sorun olmazsa
Umarım yarında başlıycam antıbıotık içimine bakalım , sorun olmaz dedıler için rahatladuAz kalmis, o gune kadar gecer umarim ilac ise yarar![]()
Crp neden yükseliyor peki?Merhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka
Gribal durumd da yükselebilir, bilmiyorum ki, ben ateş kusma şikayetiyle gitmiştim kan değerlerimde crp yüksekti baayğı öylelikle ertelendiCrp neden yükseliyor peki?
He anlafım canım Allah şifa versınGribal durumd da yükselebilir, bilmiyorum ki, ben ateş kusma şikayetiyle gitmiştim kan değerlerimde crp yüksekti baayğı öylelikle ertelendi
Merhaba kaç çıkmıştı birde değer mg mi onun bir kaç çeşidi var şuan benimde yüksekMerhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka
180 küsir çıktı da mg mi bilmiyorum bir süre antibiyotik kullandım transferim de ertelenmişti tabiMerhaba kaç çıkmıştı birde değer mg mi onun bir kaç çeşidi var şuan benimde yüksek