transfer öncesi idrara sıkışıklık

sonkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
189
63
48
36
Merhaba hanımlar bugün transferim var transfer öncesi ne kadar su içtiniz ben normalde de tutamıyorum zaten onun stresi çıktı bir de.

Merhaba canım ben randevu saatinden yarım saat önce su içmeye başlamıştım yaklaşık 1,5 lt su içtim benim için yeterli olmuştu zaten ultrason ile sıkışıklık durumuna bakılıyor

Bende tutamam hayatta ama o heyecanla tutuyorsun, kontrol ediyorlar ne kadar sıkışık olduğunu. Ben yarım saat bekleyip gitmiştim lavaboya

Benimde tutma gibi bi huyum yoktur ve böbreklerim de inanılmaz hızlı çalışır bende ilk transferde hastaneye gider gitmez başladım içmeye. Yaklaşık 1 1.5 ltre gibi. Benden 4 bardak idrar boşalttırdılar yani 4 bardak içsem yetecekmiş 😂 kişiye bağlı bi durum bence ama korkmayın yani eksik olunca içmenizi söylüyorlar fazlaysa boşalttırıyorlar. Sonra ysrım saat beklemeye çıktıgımda da zor dayandım yani kalktım yarım saatte yeterliydi zaten.
Merhaba hanımlar bugün transferim var transfer öncesi ne kadar su içtiniz ben normalde de tutamıyorum zaten onun stresi çıktı bir de.

kızlar cvplar için teşekkürler. benim gibi sıkıntı yapıp bakan olursa diye yazayım. 2 de transfer için randevu verildi. işleme girmem 4 buçuğu buldu. çünkü aşırı yoğun klinik. tabi ben bu sürede beklerken 3 kez lavaboya gittim mecburen arkasından hemen su içtim. en son işlem için almaya geldiklerinde hiç yok gibiydi nerdeyse. neyse içeri aldılar sonda fln takılmadı. Hemşire bayağı bir bastırarak rahimi gördü. çok şükür geçti

Back
X