Transfer öncesi rahim kalınlığı 15mm

seminfam

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
329
118
23
34
Merhaba ilk transferim de rahim kalınlığım 15 mm di hatta transferime 5 gün kala 15 mm ve transferim olumsuz sonuçlandı bu kalınlık fazla mı bilgisi olan var mı

yapay zeka cevabı

Eklentiler

• IMG_1616.webp
    IMG_1616.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_1617.webp
    IMG_1617.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1615.webp
    IMG_1615.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba. Aynı sorun bende de var. Bir basarisiz tüp bebek tedavisi atlattım. Yumurta büyütme iigneleri sonrasinda histeroskopi yapıldı. Doğal siklus ile transfer yapıldı. Negatif oldu. Şuan yeni bir tedaviye başladım. Yarın yumurta toplanacak dünkü kontrolde endometriyum 15-16mm ölçüldü. Yeniden histeroskopi olup dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Benim gibi kalınlık sorunu olanlar var mı?

Merhaba. Aynı sorun bende de var. Bir basarisiz tüp bebek tedavisi atlattım. Yumurta büyütme iigneleri sonrasinda histeroskopi yapıldı. Doğal siklus ile transfer yapıldı. Negatif oldu. Şuan yeni bir tedaviye başladım. Yarın yumurta toplanacak dünkü kontrolde endometriyum 15-16mm ölçüldü. Yeniden histeroskopi olup dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Benim gibi kalınlık sorunu olanlar var mı?
Doktor bu kalınlığın fazla mı olduğunu söyledi tutuluma engel olmis olabilir mıymış benim doktorum birşey söylemedi bana bu konuda

Dün yumurtam toplandı ve 13-14 mm civarı olduğunu söyledi. Sabah akşam iki adet olmak üzere estrofem ile progestan prednol ve coraspin verildi. Yarın yeniden kontrolüm var.

Back
X