Bahçecide tedavi oluyorsun sanirim doktorun kimBende de aynısı ar özellikle korkuu bir de aradılar bıgün yarın 11.30 da burda olun dediler... Korkuyorum şu an
Evet ordayım doktorum Remzi bey ama son anda olan bir değişiklikle transferimi Mustafa bey yapacakBahçecide tedavi oluyorsun sanirim doktorun kim
Benim de doktorum mustafa bey. Cok iyi bir insandir. Benim de bugün 4 bucukta randevum var.Evet ordayım doktorum Remzi bey ama son anda olan bir değişiklikle transferimi Mustafa bey yapacak
Transfer mi yoksa kontrol mü peki. Ben ilk kez tanışıcam kendisiyleBenim de doktorum mustafa bey. Cok iyi bir insandir. Benim de bugün 4 bucukta randevum var.
Diğer konuşardan okuduğum kadarıyla normal sanırım. Bugün benim de transfer sonrası 3. GünümMerhaba arkadaşlar .. Benim transferimin 5. günü bugün. Göğüslerimde inanılmaz bir şişme ve ağrı var 3 gündür. Bu durum normal mi acaba ?
Hayırlısı olsun inşallah iyiye işarettir bu ağrılar test gününz ne zamanBende kasık ağrısı belli belirsiz oldu.. Tek sorunum göğüs ağrıları be az da olsa bel ağrısı
İnşallah gerçekten de herkesin yüzü gülsün Rabbim kimseyi eli boş döndürmesin hayırlısıyla.. Tabi ki de bildiririm inşallah güzel sonuç olur tabiii:)Allah bizim gibi tüm anneliği bekleyenlere yardım etsin. Dilerim bu kadar zorlu geçen günlerin ardından yüzlerimiz güler :)
sen de tahlil sonucunu bildirirsen çok sevinirim. Bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?