Transfer öncesi/sonrası hisleriniz

Ebush_354

Sessizliğim bir çığlıktı ve hepiniz sağırdınız...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.105
4.512
133
35
Merhaba arkadaşlar,
Yarın benim büyük günüm kısmet olursa... Dondurulmuş embriyolarım var 4 tane yarın sabahtan çözdürülecekler ve 2 tanesi transfer edilecek bir aksiliğimiz çıkmazsa... Bu bizim ilk denememiz o yüzden kendimi biraz cahil hissediyorum... Ne yapmam/yapmamam gerektiğine dair kafam çok karışık hele ki hisler bakımından... Gerçekten gerginim ve hani yarın orda olacaklarını bilmek çok garip bir his geliyor bana... Transfer zamanı olan hislerinizi paylaşabilir misiniz sizler de? Belki biraz rahatlamama ve bu yolda olanlara destek olursunuz?

Yardımcı olabilecek kimse yok mu kızlar?

Transferden önce bir merak umutla karişik ama ya olmazsalı hislerim olmuştu. Sonrasında ise bitmek bilmeyen günler...

Bende de aynısı ar özellikle korkuu bir de aradılar bıgün yarın 11.30 da burda olun dediler... Korkuyorum şu an

Hayırlısı olur inşallah senin için de umarım yeni süreç güzel gider

Merhaba arkadaşlar .. Benim transferimin 5. günü bugün. Göğüslerimde inanılmaz bir şişme ve ağrı var 3 gündür. Bu durum normal mi acaba ?

Merhaba arkadaşlar .. Benim transferimin 5. günü bugün. Göğüslerimde inanılmaz bir şişme ve ağrı var 3 gündür. Bu durum normal mi acaba ?
Diğer konuşardan okuduğum kadarıyla normal sanırım. Bugün benim de transfer sonrası 3. Günüm ️ İlk 2 gün kadık batmalarım oldu ama bugün pek yok sizde de öyle mi oldu

Bende kasık ağrısı belli belirsiz oldu.. Tek sorunum göğüs ağrıları be az da olsa bel ağrısı

Bende kasık ağrısı belli belirsiz oldu.. Tek sorunum göğüs ağrıları be az da olsa bel ağrısı
Hayırlısı olsun inşallah iyiye işarettir bu ağrılar test gününz ne zaman

Çok teşekkür ederim. 10 temmuz pazar günü tahlil günüm. ama zaman durdu sanki

Aynen öyle gercekten de zaman geçmiyor sanki

Allah bizim gibi tüm anneliği bekleyenlere yardım etsin. Dilerim bu kadar zorlu geçen günlerin ardından yüzlerimiz güler :)
sen de tahlil sonucunu bildirirsen çok sevinirim. Bol şanslar

Allah bizim gibi tüm anneliği bekleyenlere yardım etsin. Dilerim bu kadar zorlu geçen günlerin ardından yüzlerimiz güler :)
sen de tahlil sonucunu bildirirsen çok sevinirim. Bol şanslar
İnşallah gerçekten de herkesin yüzü gülsün Rabbim kimseyi eli boş döndürmesin hayırlısıyla.. Tabi ki de bildiririm inşallah güzel sonuç olur tabiii:)

Arkadaşlar kardeşimin transferi gerçekleşti çok fazla gaz sancısı oldu şurup içmişti bununla ilgili sizdede böyle belirtiler oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…