Transfer öncesi

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.267
478
123
Merhaba transfer öncesi nelere dikkat ettiniz...yemek vs ...rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba sigara alkol olmayacak, her gun yuruyus, saglikli beslenme. Ozellikle yumurta gelistirici diyet, avokado yabanmersini yumurta pancar vb. saglikla kucaginiza alin insallah

Ben 2 öğün bir ara öğün şeklinde besleniyorum. Doktor transfer hazırlığımdan memnun olduğunu söyledi. Şu şekil hazırlanıyor listem mutlaka bir sağlıklı karbonhidrat tam tahıl ekmek bir dilim, grisini, Galata gibi kahvaltımda oluyor sağlıklı yağdan mutlaka oluyor avakado fındık badem genellikle mor veya kırmızı meyve tüketmeye özen gösteriyorum. Akşam menülerim haftada 3 gün sebze, 1 gün et 1 gün balık 2 gün sade kurubaklagil yemeği seçmem gerekiyor. Ayrıca mutlaka günde 3 kere yoğur, kefir veya ayran öğünlerimin yanında tüketiyorum. Akşamda yemeğimin yanında salata salatama bazen çörek otu, susamla destekliyorum.

Teşekkür ederim.

Bu arada bir şey merak ettim. Balık bu mevsim uygun olmadığı için ben tereddüt edip yemiyorum. Siz nasıl bir çözüm buldunuz?
Bu süreçte ilaçlar kilo ya da ödeme sebep oldu mu?

Bu arada bir şey merak ettim. Balık bu mevsim uygun olmadığı için ben tereddüt edip yemiyorum. Siz nasıl bir çözüm buldunuz?
Bu süreçte ilaçlar kilo ya da ödeme sebep oldu mu?
Ben başladığımda 65 kiloydum şu an 59 kiloyum. Dondurulmuş balık alıyorum hiçbir zararı yok. Sizde dondurulmuş tercih edebilirsiniz. Düzenli beslenirseniz evet opu baya şişlik yapıyor ama transfer süreci rahat atlatılabiliyor

Opu süreçlerini ben de yönettim. Kilo problemi yaşamadım ancak transfer sürecinde ve sonrasında kullanmaya devam edilecek olan ilaçların etkisini merak etmiştim, teşekkürler. Sanırım düzenli ve dikkatli beslenmeyi sürdürdükçe böyle bir problem olmuyor.

Ya yazınızı görünce sormak istedim nasıl yönettiniz ben sanki şişirilmiş gibi göbeğim çıktı 5.güne gireceğiz hala alttan bi anda ağrı giriyor gibi oluyor öneriniz var mı

Ya yazınızı görünce sormak istedim nasıl yönettiniz ben sanki şişirilmiş gibi göbeğim çıktı 5.güne gireceğiz hala alttan bi anda ağrı giriyor gibi oluyor öneriniz var mı
Opu için iğnelerde 5. Gün değil mi?
Bol su, yürüyüş, şeker ve gluteni kesmeye çalıştım. Tamamen kesmeyin ama. Ev yemeği, paketli, hazır gıda yok.
Yeşil çay içebilirsiniz. Ben o süreçte içemedim ama sonradan alıştım. Zencefil çayı limonlu. Yazın soğuk yaptım.
Yürüyüşü de hem sabah hem akşam yapmıştım bir defasında. İlaçların pıhtı atma etkisinden korkmuştum aslında amacım ödem değildi başta. Bu arada 20-30 dk’lık yürüyüşler çok uzun değil. Ama siz bir sporu yapıyorsanız ona da devam edin. Ben öyle de yaptım. Ama ilacı kullanırken şişkinlik olacak. Bu dediklerimi akışkanlık edinirseniz sonrasında etkisini görebilirsiniz. Çabuk toparlarsınız.
Hayırlı olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…