Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dıyetseynele çalışdım rahım hazılrıgı temızlık sorada tutunması içinMerhaba transfer öncesi nelere dikkat ettiniz...yemek vs ...rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Neler yapmıştınız, detaylı anlatır mısınız?Ben dıyetseynele çalışdım rahım hazılrıgı temızlık sorada tutunması için
Nasıl bir beslenme planınız var?Bende diyetisyenle çalıştım şu an transferimin 3. Günü hala devam ediyorum inşallah olumlu dönüş alırım
Teşekkür ederim.Ben 2 öğün bir ara öğün şeklinde besleniyorum. Doktor transfer hazırlığımdan memnun olduğunu söyledi. Şu şekil hazırlanıyor listem mutlaka bir sağlıklı karbonhidrat tam tahıl ekmek bir dilim, grisini, Galata gibi kahvaltımda oluyor sağlıklı yağdan mutlaka oluyor avakado fındık badem genellikle mor veya kırmızı meyve tüketmeye özen gösteriyorum. Akşam menülerim haftada 3 gün sebze, 1 gün et 1 gün balık 2 gün sade kurubaklagil yemeği seçmem gerekiyor. Ayrıca mutlaka günde 3 kere yoğur, kefir veya ayran öğünlerimin yanında tüketiyorum. Akşamda yemeğimin yanında salata salatama bazen çörek otu, susamla destekliyorum.
Bu arada bir şey merak ettim. Balık bu mevsim uygun olmadığı için ben tereddüt edip yemiyorum. Siz nasıl bir çözüm buldunuz?Ben 2 öğün bir ara öğün şeklinde besleniyorum. Doktor transfer hazırlığımdan memnun olduğunu söyledi. Şu şekil hazırlanıyor listem mutlaka bir sağlıklı karbonhidrat tam tahıl ekmek bir dilim, grisini, Galata gibi kahvaltımda oluyor sağlıklı yağdan mutlaka oluyor avakado fındık badem genellikle mor veya kırmızı meyve tüketmeye özen gösteriyorum. Akşam menülerim haftada 3 gün sebze, 1 gün et 1 gün balık 2 gün sade kurubaklagil yemeği seçmem gerekiyor. Ayrıca mutlaka günde 3 kere yoğur, kefir veya ayran öğünlerimin yanında tüketiyorum. Akşamda yemeğimin yanında salata salatama bazen çörek otu, susamla destekliyorum.
Ben başladığımda 65 kiloydum şu an 59 kiloyum. Dondurulmuş balık alıyorum hiçbir zararı yok. Sizde dondurulmuş tercih edebilirsiniz. Düzenli beslenirseniz evet opu baya şişlik yapıyor ama transfer süreci rahat atlatılabiliyorBu arada bir şey merak ettim. Balık bu mevsim uygun olmadığı için ben tereddüt edip yemiyorum. Siz nasıl bir çözüm buldunuz?
Bu süreçte ilaçlar kilo ya da ödeme sebep oldu mu?
Opu süreçlerini ben de yönettim. Kilo problemi yaşamadım ancak transfer sürecinde ve sonrasında kullanmaya devam edilecek olan ilaçların etkisini merak etmiştim, teşekkürler. Sanırım düzenli ve dikkatli beslenmeyi sürdürdükçe böyle bir problem olmuyor.Ben başladığımda 65 kiloydum şu an 59 kiloyum. Dondurulmuş balık alıyorum hiçbir zararı yok. Sizde dondurulmuş tercih edebilirsiniz. Düzenli beslenirseniz evet opu baya şişlik yapıyor ama transfer süreci rahat atlatılabiliyor
İnşallah. Göz açıp kapayıncaya kadar geçsin bu süreçler:)Evet kesinlikle olmuyor umarım pozitif sonuçlarımıza kavuşuruz![]()
İnşallah gerçekten belirsizlik çok zorİnşallah. Göz açıp kapayıncaya kadar geçsin bu süreçler:)
Güzel anarız umarım bugünleri. Önemli olan o.İnşallah gerçekten belirsizlik çok zor![]()
Ya yazınızı görünce sormak istedim nasıl yönettiniz ben sanki şişirilmiş gibi göbeğim çıktı 5.güne gireceğiz hala alttan bi anda ağrı giriyor gibi oluyor öneriniz var mıOpu süreçlerini ben de yönettim. Kilo problemi yaşamadım ancak transfer sürecinde ve sonrasında kullanmaya devam edilecek olan ilaçların etkisini merak etmiştim, teşekkürler. Sanırım düzenli ve dikkatli beslenmeyi sürdürdükçe böyle bir problem olmuyor.
Opu için iğnelerde 5. Gün değil mi?Ya yazınızı görünce sormak istedim nasıl yönettiniz ben sanki şişirilmiş gibi göbeğim çıktı 5.güne gireceğiz hala alttan bi anda ağrı giriyor gibi oluyor öneriniz var mı